Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Theeglas graveren met eigen tekst

  Een persoonlijk cadeau voor de echte theeleut? Laat dan een theeglas graveren met naam, logo of leuke tekst.
  Een origineel presentje dat nog vaak gebruikt zal worden!

  Meer info
  € 8,95 per glas

 • Borrelglas met naam

  Kom nog eens op de borrel-glazen. Om van een borrelglas nu een echt persoonlijk bedankje te maken graveren wij je persoonlijke tekst in het glas. Denk bijvorbeeld aan "Whiskey, because no great story ever started with a salad" , "Het is tijd voor een borrel"  of de namen van de gasten. Wat is er leuker om nog eens gezellig na te praten over de bijzondere dag met een borreltje?

  Meer info
  € 12,50 per glas

 • Wijnglas met gravering

  Een gepersonaliseerd wijnglas! Om van een wijnglas nu een echt persoonlijk bedankje te maken graveren wij je persoonlijke tekst in het glas. Denk bijvorbeeld aan "Femke's wine, not yours" , "Wine not?", "It's always wine o'clock", de namen van je gasten of een datum in het glas. We leveren de wijnglazen al vanaf 1 stuk.

  Meer info
  € 12,50 per glas

 • Gegraveerd champagneglas

  Je persoonlijke champagneglas. Om van de champagneglazen nu een echt persoonlijk bedankje te maken graveren wij een persoonlijke tekst in het glas. Bijvoorbeeld "These are Brechtje's bubbles" , "Cheers on Tim's 30th birthday", "Start the day with a smile, and end it with champagne" of een naam en datum. Een leuk bedankje om te gebruiken tijdens een verjaardag, kerstdiner of nieuwjaarsborrel! 

  Meer info
  € 12,50 per glas

 • Borrelglas met gravure

  Kom nog eens op de borrel-glazen. Wat is er leuker om nog eens gezellig na te praten over jullie bijzondere dag met een borreltje?

  Meer info
  € 12,50 per glas

 • Champagneglas graveren

  Je persoonlijke champagneglas. Om van de champagneglazen nu een echt persoonlijk bedankje te maken graveren wij je persoonlijke tekst, jullie namen of data in het glas. 

  Meer info
  € 12,50 per glas

 • Wijnglas met persoonlijke gravure

  Een gepersonaliseerd wijnglas! Om van een wijnglas nu een echt persoonlijk bedankje te maken graveren wij je persoonlijke tekst, jullie namen of data in het glas. We leveren de wijnglazen al vanaf 1 stuk.

  Meer info
  € 12,50 per glas

 • Shotglaasjes met gravure

  Gegraveerde shotglaasjes met je eigen tekst, jullie namen of datum. Er is op het glaasje ruimte voor vier regels, en op elke regel ruimte voor twaalf karakters. We leveren de shotglaasjes per doos van zes glaasjes.

  LET OP: NOG SLECHTS 12 doosjes a 6 stuks beschikbaar

  Meer info
  € 15,95 per doos van 6 stuks

 • Shotglaasjes met eigen tekst

  Gegraveerde shotglaasjes met je eigen tekst,  namen of een datum. Er is op het glaasje ruimte voor drie regels, en op elke regel ruimte voor twaalf karakters. We leveren de shotglaasjes per doos van zes glaasjes.

  Meer info
  € 15,95 per doos van 6 stuks

 • Bierpul met eigen tekst

  Biertje? Maak een persoonlijke bierpul als cadeau voor de bierliefhebber. Wij lasergraveren met hoge kwaliteit de tekst op het glas. Kies het lettertype en voer jouw eigen tekst in of upload een logo (in zwart/wit). 

  Meer info
  € 14,95 per glas

 • Groot wijnglas met gravering

  Size matters! Dit grote wijnglas voorzien wij van jouw persoonlijke tekst! Al vanaf 1 stuk te bestellen.

  LET OP: TIJDELIJK UITVERKOCHT - CA 1 JUNI WEER LEVERBAAR

  Meer info
  € 14,95 per glas

 • Longdrink glas met logo

  Een fraai longdrinkglas van 29Cl die we voorzien van een eigen logo of tekst door middel van lasergravering.

  Meer info
  € 8,95 per glas

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Diverse glazen met een persoonlijke tekst. Wij graveren diverse glassoorten met een eigen opdruk; tekst of logo. Het logo van de carnavalsvereniging op een bierpul of shotglaasjes? Champagneglazen voor het bruidspaar, wijnglazen met naam voor de verjaardag van je moeder of wijnliefhebber... Voor ieder wat wils en eenvoudig te bestellen.

Door middel van lassergravering voorzien wij de glazen van een persoonlijk tekst naar wens, beeldmerk of logo. Door productie in eigen huis kunnen wij over het algemeen al binnen 3 dagen leveren.