Blog bedankjes.nl

 • Vergeet me nietjes cadeau

  Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau om iemand te bedanken, is een vergeet me nietje een mooi gebaar. Op bedankjes.nl vind je de leukste vergeet me niet-cadeautjes voor verschillende gelegenheden. Zo is er het ‘communie vergeet me nietje’ in persoonlijk blikje, het ‘vergeet ons nietje’ in persoonlijk blikje en ‘vergeet ons nietjes’ in doosje. De cadeaus zijn niet alleen origineel, maar ook persoonlijk. Je kunt de verschillende blikjes namelijk zelf vormgeven en er zo echt jouw cadeau van van te maken.

  Vergeet mij nietje in blikje

  Vergeet me nietjes in blik cadeau

  Ben je pas getrouwd en wil je jullie gasten een mooi bedankje geven voor hun komst naar de bruiloft? Een ‘vergeet ons nietje’ in een blikje met zelf ontworpen label is dan een goed cadeau. In het blikje zit een compleet kweeksetje: een terracotta kleurig potje, een turfmatje en een zakje met zaadjes. De blikjes zijn verkrijgbaar in het zwart, zilver, wit of rood.

  Symbool van eeuwige trouw: vergeet me nietjes

  Vergeet me nietjes zijn bloemen die symbool staan voor oneindige liefde en eeuwige trouw. De perfecte bloemen om cadeau te doen als bedankje. Je kunt zelf kiezen of je een kant-en-klaar etiket neemt voor het blikje of dat je in de ontwerptool op bedankjes.nl je eigen persoonlijke label ontwerpt. Er zijn kant-en-klare ontwerpen, maar het is ook mogelijk om volledig zelf een ontwerp te maken.

  Vergeet me nietjes voor communie

   Ook wanneer je je gasten wilt bedanken dat ze bij je communie aanwezig zijn geweest, zijn vergeet me nietjes in blik een mooi gebaar. De blikjes zijn gevuld met een terracottakleurig potje, een zakje met zaadjes en een turfmatje (aarde). De blikjes zijn verkrijgbaar in het zilver en wit.

  Doosje vergeet mij nietje in doosje

  Vergeet me nietjes in een doosje

   Ook vergeet me nietjes in een doosje zijn leuk om als bedankje te geven bij een speciale gelegenheid. Wil je bijvoorbeeld je gasten van je bruiloft bedanken? Of van je jubileum? Dan is zo’n persoonlijk bedankje mooi. Het doosje is 8 x 5,5 x 5,5 cm en de bloemen zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om een kaartje bij dit vergeet met nietjes cadeau te bestellen, zodat je een persoonlijke tekst of afbeelding kunt toevoegen aan je cadeau. Dit kaartje is gemakkelijk te ontwerpen in de online ontwerp tool.

  Persoonlijk cadeau

  De vergeet me nietjes cadeau op bedankjes.nl zijn in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar en hoe meer stuks je bestelt, hoe voordeliger ze zijn. Met de unieke ontwerptool zorg je voor een gepersonaliseerd cadeau en heb je je eigen productie snel in huis. Je kunt in de online ontwerp tool eenvoudig een ontwerp kiezen, maar je kunt ook starten met een blanco ontwerp. In deze tool is het aanpassen van teksten of nieuwe teksten plaatsen gemakkelijk. Daarnaast kun je zelf foto’s uploaden of kiezen uit de standaard afbeeldingen. Een echt persoonlijk cadeau vind je bij bedankjes.nl, voor speciale gelegenheden en momenten die je niet snel vergeet, geef je vergeet me nietjes cadeau.

 • Kaarten en persoonlijke stickers

  Wij hebben onze ontwerpen in de categorie kaartjes en stickers vernieuwd. Wist je dat je bij bedankjes.nl de kaarten en stickers al vanaf kleine aantallen kunt bestellen? Je kunt ze helemaal zelf opmaken in de online ontwerptool. Bepaal je eigen tekst en upload je eigen foto en maak zo jouw persoonlijke kaartjes of stickers.

  Er zijn verschillende maten en afmetingen. Momenteel zijn we met nog veel meer vormen en ontwerpen bezig.

  Een kaart in de vorm van een tag, wolk, hartje, boom, duim, bloem, voet, vierkant, langwerpig, rond of welke vorm dan ook... wij maken kaarten op maat in elke vorm, ook in kleine oplages. Dus heb je bepaalde wensen? laat het gerust weten via info@bedankjes.nl.

  Ben je op zoek naar een persoonlijke sticker voor op de envelop van je trouwkaart of uitnodiging, wij maken het voor je. Van 25mm tot 10 cm. Binnen 3 dagen geleverd, van 25 tot 2500 stuks...

  Bekijk hier de categorie persoonlijke kaartjes en stickers

 • Ringendoosje van hout met persoonlijke gravering

  Het ringenmoment in het gemeentehuis kan je nu wel heel persoonlijk maken. Laat de ringen bezorgen in een ringendoosje met jullie namen erop gegraveerd. Dat is wel zo persoonlijk voor dit bijzondere moment. Reken maar dat dit doosje voor jullie trouwringen nog lang bewaard zal blijven als schatkistje.

  Dit speciale houten doosje voor ringen wordt compleet geleverd met een schuim interieur waar je de ringen in kunt stoppen.

  Je kunt het ringendoosje per stuk bestellen en wordt binnen enkele dagen geleverd, gepersonaliseerd en wel.

  De afmetingen van het doosje voor trouwringen is: 8cm breed x 4,8cm diep x 4,8 cm hoog.

  Het heeft een rond deksel en een metalen sluiting.

  Persoonlijk ringdoosje voor je huwelijk

  Hier vind je meer informatie:
  https://www.bedankjes.nl/ringendoosje-met-eigen-tekst

 • Het geboortebedankjes proefpakket

  Baby op komst? Bij Bedankjes.nl vind je de leukste geboortebedankjes voor op je babyshower, babyborrel en kraamfeest. Je kunt de bedankjes zelf personaliseren zodat ze perfect bij het thema van jouw feestje en je baby passen. Zelfs de bedrukking van het geboortesnoep kun je zelf ontwerpen.

  Je kunt de bedankjes bij bestelling van dit Geboorte proefpakket zelf op je gemak thuis uitproberen en proeven. Hierdoor kun je zelf beoordelen welk bedankje het beste bij je past. Lees verder voor een beschrijving van een paar van de leukste producten in het pakket!

  Continue reading

 • De leukste cadeautjes voor de feestdagen

  De feestdagen staan weer voor de deur! Voor de meesten onder ons is het al een hele opgave om één leuk cadeautje voor iemand te vinden, laat staan voor kerst, sinterklaas en oud en nieuw allemaal in dezelfde maand... Om het zoeken van cadeautjes makkelijker te maken hebben we ons assortiment uitgebreid met een "Feestdagen” categorie.

  Hier kun je alles vinden voor kerst, verjaardagen, oud en nieuw, sinterklaas, jubilea, noem maar op. De bedankjes kunnen allemaal gepersonaliseerd worden met je eigen tekst of ontwerp. Zo kun je een onvergetelijk en persoonlijk cadeau geven. Lees verder voor een beschrijving van de producten in de feestdagen categorie. Continue reading

 • Hèt proefpakket met de populairste bruiloft bedankjes

  Ga je binnenkort trouwen? Dan is dit proefpakket perfect voor jou! Je wilt alle gasten natuurlijk op een leuke, persoonlijke manier verrassen met de leukste bedankjes voor hun aanwezigheid op je grote dag. Met bedankjes die echt bij jullie passen en uiteraard met een persoonlijke tekst.

  Maar bedankjes voor je trouwdag bestel je niet zomaar even tussendoor. Soms wil je de bedankjes misschien nog even in het echt zien of voelen.

  Door deze box te bestellen kun je al onze favoriete en populairste bedankjes zelf gemakkelijk thuis bekijken en proberen. Lees snel verder voor een uitgebreide beschrijving van de inhoud! Continue reading

 • De 10 leukste geboorte en babyshower bedankjes

  De geboorte van een baby (of meerdere baby’s) is een spannende en bijzondere tijd. Er moet veel geregeld worden: de kleertjes moeten gekocht worden, de babykamer moet worden ingericht, je moet vaak naar het ziekenhuis en er moeten allerlei belangrijke beslissingen genomen worden. Gelukkig zijn er familie en vrienden die je hierbij kunnen helpen. Je krijgt kleertjes en andere handige spullen cadeau, je kunt met van alles geholpen worden, er kan altijd wel iemand mee naar het ziekenhuis en natuurlijk kun je moeders en vaders die al een kindje hebben om advies vragen.

  Om deze mensen die je  voor, tijdens en na de geboorte zoveel geholpen hebben op de perfecte manier te bedanken hebben wij de 10 leukste geboorte bedankjes op een rijtje gezet!

  Continue reading

 • De 5 leukste manieren om je getuigen te vragen

  Eindelijk is het zover! Je bent ten huwelijk gevraagd door de man of vrouw van je dromen en jullie datum komt steeds dichterbij. Je hebt alles al gepland: de locatie is uitgekozen, de bruidstaart is geproefd, en je jurk of pak hangt al klaar.

  Er is nog maar een ding te doen.. de getuigen vragen! Het is belangrijk dat je de juiste personen kiest, want je getuigen worden je steun en toeverlaat voor en tijdens de bruiloft.

  Je getuige is je beste vriendin, vriend of een familielid en die wil je dit natuurlijk op een creatieve manier vragen, want zonder zijn of haar handtekening gaat de bruiloft niet door.

  Daarom hebben wij de 5 leukste ideeën om je getuigen te vragen op een rijtje gezet!

  Houten pennenset

   

  Je kunt een pennenset laten graveren met de vraag of een gerelateerde tekst. Dit cadeau is extra leuk omdat het ook tijdens de bruiloft gebruikt kan worden door de getuigen om te tekenen! De getuigen moeten tekenen met zwart schrijvende pennen, dus de pennen hebben we voorzien van zwarte inkt.

   

  Je kunt je getuigen natuurlijk vragen met een wijn en een kaartje, maar dit kan ook op een meer persoonlijke manier! Graveer je eigen wijnkist met de vraag “wil je mijn getuige zijn” of graveer op de buitenkant van de kist “ik moet je iets vragen…” en op een gepersonaliseerde wijn aan de binnenkant van de kist “wil je mijn getuige zijn".

   

  wil-je-mijn-getuige-zijn-cookie_1Geluk wil je delen toch? Probeer dan onze speciale Fortune cookies.  Deze bevatten de tekst: "Wil je mijn getuige zijn?" Die spreuk in een gelukskoekje zullen ze niet verwachten. Een hele originele manier om jouw getuige te vragen!

   

  The power of love powerbankOok kun je een persoonlijke powerbank cadeau doen. Dit is vooral een heel handig cadeau voor je getuigen en de powerbank zal nog vaak gebruikt worden waardoor hij of zij zelf ook nog vaak herinnert word aan deze mooie dag! Deze powerbank kun je laten opdrukken met jouw eigen tekst.

   

   

  Zilver hartblikTen slotte is het natuurlijk ook leuk om je getuigen te vragen met een persoonlijk fotoblik. Je kunt zelf de opdruk personaliseren door bijvoorbeeld een foto van een mooie herinnering van jullie samen met een tekst te ontwerpen en op het blik te zetten! Je kunt kiezen voor een toepasselijk blik in de vorm van een hart of een van de standaard vormen.

   

   

   

   

   

  We hebben ook wat voorbeeldteksten die je op je cadeau kunt zetten:

    • I couldn’t say I do without you.
    • Blijf je getuige van ons lang en gelukkig leven samen?
    • My “I do” would not be the same without you.
    • I found my man/woman.. but I still need my girls/boys!
    • He/She said yes, now it’s your turn: will you be my best man/maid of honor?
    • I get one decision in this wedding, and it’s who gets to be by my side. Will you be my best man/maid of honor?
    • He/she popped the question now it’s my turn… will you be my bridesmaid/best man?
    • I found my mister but I still need my sister! So I was wondering… will you be my bridesmaid?
    • It would be such an honor if you would be a part of the happiest day of our lives!
    • He picked me, I pick you!
    • Found my man/woman, got the ring. Now I need just one more thing…
    • Will you give it a shot and be my maid of honor?
    • As I prepare for the day i’m to be a bride, it would mean the world to me to have you sipping by my side. Will you be my maid of honor?

   

   

  Genoeg inspiratie om jouw getuige op de perfecte manier te vragen dus! Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren mogelijk, hiervoor kun je op onze website http://www.bedankjes.nl een kijkje nemen.

 • Bruid en Bruidegom lezersactie

  Heb je m al gezien? Onze pagina in uitgave 4 - 2016 van Bruid & Bruidegom. Hét meest gelezen bruidsblad van Nederland.

  Advertentie Bruid & Bruidegom magazine

  Bekijk de speciale lezersactie Gratis een set met 2 gegraveerde champagneglazen bij aankoop vanaf € 75,-

  Kijk in het blad op de laatste pagina voor de speciale actiecode,
  vul deze actiecode in bij het afronden van de bestelling.
  Na controle ontvang je van ons een speciale link naar de actiepagina, waar je mag invullen wat je op de champagneglazen gegraveerd wilt hebben. De set word dan samen met jullie bestelling verzonden.

  Champagneglazen graveren

  Wil je de champagneglazen bestellen voor op jouw bruiloft? Bekijk dan onze pagina met champagneglazen graveren.

 • Spekbekers

  Het is en blijft een leuk bedankje, de spekbeker. Love is sweet! De spekbekers worden steeds populairder, zowel voor trouwen als voor communie. Maar ook als traktatie voor een verjaardag zien we ze steeds meer voorbij komen. Vandaar dus nog even de speciale aandacht deze week voor de leuke bekers met overheerlijke spekjes.

  Voor geboorte zijn ze trouwens ook beschikbaar in blauw/wit of roze/wit variant.

  Dit heerlijke en originele bedankje gaf Benthe van 12 als afscheid van groep 8. Groep 8 was spektaculair stond erop. Ze had zelf de sticker ontworpen op de website.

Artikelen 1 tot 10 van 29 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3