Blog bedankjes.nl

 • Bellenblaas bruiloft voor mooie trouwfoto's

  Bellen van geluk
  Eindelijk is het dan zover; jullie gaan trouwen. Je hebt waarschijnlijk al een compleet beeld van hoe deze dag er voor je uit zou moeten komen te zien. Wordt het een traditionele bruiloft in de kerk, draag je een witte jurk of ga je voor een modern alternatief? Waar je ook voor kiest, het is de dag waarbij jullie in het middelpunt van de belangstelling staan! En dan is bellenblaas een leuke toevoeging.

  Geen huwelijk zonder gasten
  Je hebt het vast al gemerkt, bij het organiseren van een bruiloft komt heel wat kijken. Niet onbelangrijk hierbij zijn de gasten. Wie nodig je allemaal uit om de hele ceremonie bij te wonen? Gaan jullie met z’n allen ergens eten en naast wie gaat je kletsgrage tante dan zitten? Geef je na afloop een heus bruiloftsfeest met alles erop en eraan? Is er dan een taart, muziek? Dan zijn er ook nog de traditionele bedankjes. Wat geef je een gast mee als herinnering aan jullie huwelijk? Een leuk en origineel bedankje is om iedere gast een flesje bellenblaas cadeau te geven.

  Unieke trouwfoto’s
  Je trouwdag wil je natuurlijk ook vastleggen, originele foto’s helpen daarbij. Heb je een professionele fotograaf op je trouwdag rondlopen, bespreek dan van tevoren met hem of haar wanneer jullie de bellenblaas in willen zetten. Denk bijvoorbeeld aan het moment na het geven van het ja-woord wanneer jullie als kersverse paar weer naar buiten lopen. De gasten kunnen zich dan aan weerskanten van jullie opstellen en de bellen omhoog blazen, waarna de bellen langzaam richting jullie neerdalen. Je krijgt hierdoor een bijna magisch effect en na afloop hebben jullie de mooiste foto’s. Schitterende foto’s krijg je ook als er weddingbubbles rond dwarrelen tijdens het dansen. Niets oogt zo feestelijk als een zee transparante bellen waarbij lichtinval kan zorgen voor een spectaculair kleurenpalet.

  bellenblaas trouwfoto

  Bellenblaas als bedankje
  Wanneer je ervoor zorgt dat de gasten aan het begin van de dag direct hun bellenblaas ontvangen heb je meteen een troef in handen om je bruiloft een extra romantisch tintje te geven. Door middel van een kaartje met korte uitleg aan ieder flesje te hangen zorg je ervoor dat de gasten weten wanneer ze de bellenblaas kunnen gebruiken. Of zet ze samen met een bordje met uitleg bij de entree neer. Een tekst die in Amerika veel gebruikt wordt hiervoor is: "Blow us bubbles of well wishes as we exit together as mr. and mrs". Je kunt ook flesjes bellenblaas aan alle stoelen hangen. Stuur iedereen een bericht of nog beter; laat een familielid regelen.

  Rijst
  Deze bellenblazers zijn een goed alternatief van de rijst die ook nog weleens werd gebruikt. In de meeste gemeentes mag dit ook niet meer. En logisch... je moet er zelf toch ook niet aan denken, al die rijst in je mooie kapsel of al kriebelend onder de trouwjurk of -pak.
  Dan zijn deze bellenblaasjes toch wel een veel leuker en minder jeukend alternatief.

  Vlekken
  Een veel gestelde vraag is of bellenblaasjes vlekken. Een paar van die bellen kunnen geen kwaad op jouw trouwjurk of trouwpak. Je moet er uiteraard geen flesje op leeggieten, dan krijg je wel een kring.
  Maar uiteraard is deze sop een andere samenstelling dus geen vlekken!

  Symboliek
  De bellen hebben een mooie symboliek. Door je gasten tijdens de trouwerij zeepbellen te laten creëren, blazen ze hun gelukwensen voor het bruidspaar de atmosfeer in. Bovendien doen de bellen denken aan champagnebubbels. De kinderen op je bruiloft nemen de bellenblaas heel serieus en ze hebben gelijk iets leuks te doen. Volwassenen mogen zich weer even kind voelen. Dit kan zorgen voor hilarische momenten. De sfeer wordt luchtig en ontspannen. Het effect van bellenblaas bij een trouwerij is stijlvol en praktisch en vergeleken met een hoop andere bedankjes toch vrij goedkoop te bestellen. Bovendien is het een goed alternatief voor het strooien van rijst of confetti. Kerken en gemeentehuizen kunnen dit ook meer waarderen, er is namelijk geen rommel achteraf. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor vlekken op je trouwjurk. De speciale vloeistof laat geen vlekken achter op kleding. Koop je bellenblaas ruim van tevoren dan heb je nog voldoende tijd om de bellenblaas op jouw manier in te pakken en eventueel te voorzien van een kaartje.

 • Klavertje vier kweeksetje cadeau

  Ben je op zoek naar een origineel cadeautje dat geschikt is om te geven bij een groot aantal verschillende gelegenheden? Dan is een klavertje vier plantje een leuke tip! De plantjes zijn makkelijk wat betreft de verzorging en kunnen in een leuke pot gegeven worden. Zo ontvangt degene die jarig is, een jubileum viert of bijvoorbeeld gaat trouwen, een levend en blijvend cadeau dat ieder huis opfleurt. Wil jij echt iets bijzonders geven met een mooie betekenis? Niets zegt 'ik wens je alle geluk van de wereld' zoals een klavertje vier cadeau dat doet.

  De betekenis van het klavertje vier komt voort uit een oude legende. Zo staat elk van de vier blaadjes van dit bijzondere plantje voor een eigen betekenis. Het eerste blaadje staat voor hoop. Het tweede blaadje staat voor vertrouwen en het derde blad voor liefde. Het vierde blaadje van deze klaversoort staat voor geluk. De zeldzaamheid van het in het wild vinden van deze (van de witte klaver afkomstige) plant heeft bijgedragen aan de legende van het klavertje vier als geluksbrenger over de hele wereld. Een klavertje vier kopen en cadeau doen bied je de mogelijkheid om een geliefde of een vriend alle goeds te wensen bij een bijzondere gelegenheid.

  Een klavertje vier cadeau geven

  Veel mensen geven de voorkeur aan het ontvangen van een leuke plant boven een mooi boeket. Een plantje is immer blijvend, waardoor je hier veel langer van kunt genieten. Het klavertje vier plantje staat al eeuwenlang bekend als de brenger van geluk. Wanneer je iemand een hart onder de riem wilt steken, sterkte of geluk wilt wensen, of simpelweg wilt feliciteren dan kun je bij ons een klavertje vier kopen en direct laten verzenden. Het cadeau geven van dit bijzondere plantje maak je nog persoonlijker met een mooie verpakking. Zo maken wij het mogelijk om tegen een lage prijs een klavertje vier cadeau te geven in een gepersonaliseerd blikje. Kies jij voor een blikje met de naam van de ontvanger? Of geef je het geluk in de vorm van een plantje cadeau voor een communie? Dan maken wij jouw cadeau graag nog persoonlijker voor je.

  Geef jij groene vingers cadeau?

  Soms wil je iemand gewoon een leuk bedankje sturen, of een opstekertje geven. Voor degenen met groene vingers bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijke kaart te versturen met een klein kweeksetje voor een eigen klavertje vier. Hiermee geef je de ontvanger de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan met het opkweken van een makkelijk plantje, dat er bovendien leuk uitziet. Het klavertje vier gedijt goed in een potje op een vensterbank, maar kan eventueel ook uitgeplant worden in de tuin. Deze veelzijdige plant behoeft weinig zorg en kan zelfs gaan bloeien. Kortom, heb je een vriendin, kennis of collega met groene vingers? Dan bieden we je leuke cadeau-ideeën. Het leuke aan een klavertje vier presentje is het feit dat je het plantje in elk seizoen kunt kweken en laten groeien. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan originele cadeau-suggesties , persoonlijke kaarten en bedankjes.

 • Vergeet me nietjes cadeau

  Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau om iemand te bedanken, is een vergeet me nietje een mooi gebaar. Op bedankjes.nl vind je de leukste vergeet me niet-cadeautjes voor verschillende gelegenheden. Zo is er het ‘communie vergeet me nietje’ in persoonlijk blikje, het ‘vergeet ons nietje’ in persoonlijk blikje en ‘vergeet ons nietjes’ in doosje. De cadeaus zijn niet alleen origineel, maar ook persoonlijk. Je kunt de verschillende blikjes namelijk zelf vormgeven en er zo echt jouw cadeau van van te maken.

  Vergeet mij nietje in blikje

  Vergeet me nietjes in blik cadeau

  Ben je pas getrouwd en wil je jullie gasten een mooi bedankje geven voor hun komst naar de bruiloft? Een ‘vergeet ons nietje’ in een blikje met zelf ontworpen label is dan een goed cadeau. In het blikje zit een compleet kweeksetje: een terracotta kleurig potje, een turfmatje en een zakje met zaadjes. De blikjes zijn verkrijgbaar in het zwart, zilver, wit of rood.

  Symbool van eeuwige trouw: vergeet me nietjes

  Vergeet me nietjes zijn bloemen die symbool staan voor oneindige liefde en eeuwige trouw. De perfecte bloemen om cadeau te doen als bedankje. Je kunt zelf kiezen of je een kant-en-klaar etiket neemt voor het blikje of dat je in de ontwerptool op bedankjes.nl je eigen persoonlijke label ontwerpt. Er zijn kant-en-klare ontwerpen, maar het is ook mogelijk om volledig zelf een ontwerp te maken.

  Vergeet me nietjes voor communie

   Ook wanneer je je gasten wilt bedanken dat ze bij je communie aanwezig zijn geweest, zijn vergeet me nietjes in blik een mooi gebaar. De blikjes zijn gevuld met een terracottakleurig potje, een zakje met zaadjes en een turfmatje (aarde). De blikjes zijn verkrijgbaar in het zilver en wit.

  Doosje vergeet mij nietje in doosje

  Vergeet me nietjes in een doosje

   Ook vergeet me nietjes in een doosje zijn leuk om als bedankje te geven bij een speciale gelegenheid. Wil je bijvoorbeeld je gasten van je bruiloft bedanken? Of van je jubileum? Dan is zo’n persoonlijk bedankje mooi. Het doosje is 8 x 5,5 x 5,5 cm en de bloemen zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om een kaartje bij dit vergeet met nietjes cadeau te bestellen, zodat je een persoonlijke tekst of afbeelding kunt toevoegen aan je cadeau. Dit kaartje is gemakkelijk te ontwerpen in de online ontwerp tool.

  Persoonlijk cadeau

  De vergeet me nietjes cadeau op bedankjes.nl zijn in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar en hoe meer stuks je bestelt, hoe voordeliger ze zijn. Met de unieke ontwerptool zorg je voor een gepersonaliseerd cadeau en heb je je eigen productie snel in huis. Je kunt in de online ontwerp tool eenvoudig een ontwerp kiezen, maar je kunt ook starten met een blanco ontwerp. In deze tool is het aanpassen van teksten of nieuwe teksten plaatsen gemakkelijk. Daarnaast kun je zelf foto’s uploaden of kiezen uit de standaard afbeeldingen. Een echt persoonlijk cadeau vind je bij bedankjes.nl, voor speciale gelegenheden en momenten die je niet snel vergeet, geef je vergeet me nietjes cadeau.

 • Kaarten en persoonlijke stickers

  Wij hebben onze ontwerpen in de categorie kaartjes en stickers vernieuwd. Wist je dat je bij bedankjes.nl de kaarten en stickers al vanaf kleine aantallen kunt bestellen? Je kunt ze helemaal zelf opmaken in de online ontwerptool. Bepaal je eigen tekst en upload je eigen foto en maak zo jouw persoonlijke kaartjes of stickers.

  Er zijn verschillende maten en afmetingen. Momenteel zijn we met nog veel meer vormen en ontwerpen bezig.

  Een kaart in de vorm van een tag, wolk, hartje, boom, duim, bloem, voet, vierkant, langwerpig, rond of welke vorm dan ook... wij maken kaarten op maat in elke vorm, ook in kleine oplages. Dus heb je bepaalde wensen? laat het gerust weten via info@bedankjes.nl.

  Ben je op zoek naar een persoonlijke sticker voor op de envelop van je trouwkaart of uitnodiging, wij maken het voor je. Van 25mm tot 10 cm. Binnen 3 dagen geleverd, van 25 tot 2500 stuks...

  Bekijk hier de categorie persoonlijke kaartjes en stickers

 • Ringendoosje van hout met persoonlijke gravering

  Het ringenmoment in het gemeentehuis kan je nu wel heel persoonlijk maken. Laat de ringen bezorgen in een ringendoosje met jullie namen erop gegraveerd. Dat is wel zo persoonlijk voor dit bijzondere moment. Reken maar dat dit doosje voor jullie trouwringen nog lang bewaard zal blijven als schatkistje.

  Dit speciale houten doosje voor ringen wordt compleet geleverd met een schuim interieur waar je de ringen in kunt stoppen.

  Je kunt het ringendoosje per stuk bestellen en wordt binnen enkele dagen geleverd, gepersonaliseerd en wel.

  De afmetingen van het doosje voor trouwringen is: 8cm breed x 4,8cm diep x 4,8 cm hoog.

  Het heeft een rond deksel en een metalen sluiting.

  Persoonlijk ringdoosje voor je huwelijk

  Hier vind je meer informatie:
  https://www.bedankjes.nl/ringendoosje-met-eigen-tekst

 • Het geboortebedankjes proefpakket

  Baby op komst? Bij Bedankjes.nl vind je de leukste geboortebedankjes voor op je babyshower, babyborrel en kraamfeest. Je kunt de bedankjes zelf personaliseren zodat ze perfect bij het thema van jouw feestje en je baby passen. Zelfs de bedrukking van het geboortesnoep kun je zelf ontwerpen.

  Je kunt de bedankjes bij bestelling van dit Geboorte proefpakket zelf op je gemak thuis uitproberen en proeven. Hierdoor kun je zelf beoordelen welk bedankje het beste bij je past. Lees verder voor een beschrijving van een paar van de leukste producten in het pakket!

  Continue reading

 • De leukste cadeautjes voor de feestdagen

  De feestdagen staan weer voor de deur! Voor de meesten onder ons is het al een hele opgave om één leuk cadeautje voor iemand te vinden, laat staan voor kerst, sinterklaas en oud en nieuw allemaal in dezelfde maand... Om het zoeken van cadeautjes makkelijker te maken hebben we ons assortiment uitgebreid met een "Feestdagen” categorie.

  Hier kun je alles vinden voor kerst, verjaardagen, oud en nieuw, sinterklaas, jubilea, noem maar op. De bedankjes kunnen allemaal gepersonaliseerd worden met je eigen tekst of ontwerp. Zo kun je een onvergetelijk en persoonlijk cadeau geven. Lees verder voor een beschrijving van de producten in de feestdagen categorie. Continue reading

 • Hèt proefpakket met de populairste bruiloft bedankjes

  Ga je binnenkort trouwen? Dan is dit proefpakket perfect voor jou! Je wilt alle gasten natuurlijk op een leuke, persoonlijke manier verrassen met de leukste bedankjes voor hun aanwezigheid op je grote dag. Met bedankjes die echt bij jullie passen en uiteraard met een persoonlijke tekst.

  Maar bedankjes voor je trouwdag bestel je niet zomaar even tussendoor. Soms wil je de bedankjes misschien nog even in het echt zien of voelen.

  Door deze box te bestellen kun je al onze favoriete en populairste bedankjes zelf gemakkelijk thuis bekijken en proberen. Lees snel verder voor een uitgebreide beschrijving van de inhoud! Continue reading

 • De 10 leukste geboorte en babyshower bedankjes

  De geboorte van een baby (of meerdere baby’s) is een spannende en bijzondere tijd. Er moet veel geregeld worden: de kleertjes moeten gekocht worden, de babykamer moet worden ingericht, je moet vaak naar het ziekenhuis en er moeten allerlei belangrijke beslissingen genomen worden. Gelukkig zijn er familie en vrienden die je hierbij kunnen helpen. Je krijgt kleertjes en andere handige spullen cadeau, je kunt met van alles geholpen worden, er kan altijd wel iemand mee naar het ziekenhuis en natuurlijk kun je moeders en vaders die al een kindje hebben om advies vragen.

  Om deze mensen die je  voor, tijdens en na de geboorte zoveel geholpen hebben op de perfecte manier te bedanken hebben wij de 10 leukste geboorte bedankjes op een rijtje gezet!

  Continue reading

 • De 5 leukste manieren om je getuigen te vragen

  Eindelijk is het zover! Je bent ten huwelijk gevraagd door de man of vrouw van je dromen en jullie datum komt steeds dichterbij. Je hebt alles al gepland: de locatie is uitgekozen, de bruidstaart is geproefd, en je jurk of pak hangt al klaar.

  Er is nog maar een ding te doen.. de getuigen vragen! Het is belangrijk dat je de juiste personen kiest, want je getuigen worden je steun en toeverlaat voor en tijdens de bruiloft.

  Je getuige is je beste vriendin, vriend of een familielid en die wil je dit natuurlijk op een creatieve manier vragen, want zonder zijn of haar handtekening gaat de bruiloft niet door.

  Daarom hebben wij de 5 leukste ideeën om je getuigen te vragen op een rijtje gezet!

  Houten pennenset

   

  Je kunt een pennenset laten graveren met de vraag of een gerelateerde tekst. Dit cadeau is extra leuk omdat het ook tijdens de bruiloft gebruikt kan worden door de getuigen om te tekenen! De getuigen moeten tekenen met zwart schrijvende pennen, dus de pennen hebben we voorzien van zwarte inkt.

   

  Je kunt je getuigen natuurlijk vragen met een wijn en een kaartje, maar dit kan ook op een meer persoonlijke manier! Graveer je eigen wijnkist met de vraag “wil je mijn getuige zijn” of graveer op de buitenkant van de kist “ik moet je iets vragen…” en op een gepersonaliseerde wijn aan de binnenkant van de kist “wil je mijn getuige zijn".

   

  wil-je-mijn-getuige-zijn-cookie_1Geluk wil je delen toch? Probeer dan onze speciale Fortune cookies.  Deze bevatten de tekst: "Wil je mijn getuige zijn?" Die spreuk in een gelukskoekje zullen ze niet verwachten. Een hele originele manier om jouw getuige te vragen!

   

  The power of love powerbankOok kun je een persoonlijke powerbank cadeau doen. Dit is vooral een heel handig cadeau voor je getuigen en de powerbank zal nog vaak gebruikt worden waardoor hij of zij zelf ook nog vaak herinnert word aan deze mooie dag! Deze powerbank kun je laten opdrukken met jouw eigen tekst.

   

   

  Zilver hartblikTen slotte is het natuurlijk ook leuk om je getuigen te vragen met een persoonlijk fotoblik. Je kunt zelf de opdruk personaliseren door bijvoorbeeld een foto van een mooie herinnering van jullie samen met een tekst te ontwerpen en op het blik te zetten! Je kunt kiezen voor een toepasselijk blik in de vorm van een hart of een van de standaard vormen.

   

   

   

   

   

  We hebben ook wat voorbeeldteksten die je op je cadeau kunt zetten:

    • I couldn’t say I do without you.
    • Blijf je getuige van ons lang en gelukkig leven samen?
    • My “I do” would not be the same without you.
    • I found my man/woman.. but I still need my girls/boys!
    • He/She said yes, now it’s your turn: will you be my best man/maid of honor?
    • I get one decision in this wedding, and it’s who gets to be by my side. Will you be my best man/maid of honor?
    • He/she popped the question now it’s my turn… will you be my bridesmaid/best man?
    • I found my mister but I still need my sister! So I was wondering… will you be my bridesmaid?
    • It would be such an honor if you would be a part of the happiest day of our lives!
    • He picked me, I pick you!
    • Found my man/woman, got the ring. Now I need just one more thing…
    • Will you give it a shot and be my maid of honor?
    • As I prepare for the day i’m to be a bride, it would mean the world to me to have you sipping by my side. Will you be my maid of honor?

   

   

  Genoeg inspiratie om jouw getuige op de perfecte manier te vragen dus! Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren mogelijk, hiervoor kun je op onze website http://www.bedankjes.nl een kijkje nemen.

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4