De leukste cadeautjes voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur! Voor de meesten onder ons is het al een hele opgave om één leuk cadeautje voor iemand te vinden, laat staan voor kerst, sinterklaas en oud en nieuw allemaal in dezelfde maand... Om het zoeken van cadeautjes makkelijker te maken hebben we ons assortiment uitgebreid met een "Feestdagen” categorie.

Hier kun je alles vinden voor kerst, verjaardagen, oud en nieuw, sinterklaas, jubilea, noem maar op. De bedankjes kunnen allemaal gepersonaliseerd worden met je eigen tekst of ontwerp. Zo kun je een onvergetelijk en persoonlijk cadeau geven. Lees verder voor een beschrijving van de producten in de feestdagen categorie.

 

weckpot-strooigoedDeze weckpotten met strooigoed zijn bijzonder leuk om tijdens het uitpakken van de cadeautjes op 5 December neer te zetten. Of natuurlijk tijdens het hele sinterklaasseizoen. Je kunt deze leuke potten ook nog eens personaliseren met een eigen tekst door lasergravering. Zet er bijvoorbeeld een leuke sinterklaastekst op met je eigen naam of die van iemand anders. De weckpot heeft een beugelsluiting, hierdoor blijft het strooigoed lekker lang vers.

 

rose foto etiketEen persoonlijke fles wijn: het perfecte cadeautje voor de wijnliefhebber! We hebben 4 smaken in ons assortiment namelijk: Rosé (Grenache), Witte wijn (Chardonnay), Rode wijn (Merlot) en Prosecco (Cava Brut). Je kunt bij al deze wijnen je eigen etiket ontwerpen. Bijvoorbeeld een foto etiket, romantisch etiket of een feestelijk etiket. Een speciaal cadeau voor een jubileum, kerstdiner of nieuwjaarsborrel.

 

 

wijnglazen feestdagenBij een persoonlijke wijnfles horen natuurlijk persoonlijke glazen om de wijn uit te drinken. Deze wijnglazen kun je met je eigen gravering helemaal persoonlijk maken. Zet er bijvoorbeeld de datum en de namen van de gasten op, of een persoonlijke leuke tekst. Zoals “wine not, Femke?”. Er zijn ook champagneglazen, shotglaasjes en borrelglazen beschikbaar. Natuurlijk ook met je persoonlijke gravure. Laat de gasten hun eigen glas mee naar huis nemen aan het einde van de avond. Hierdoor hebben ze altijd een herinnering aan dit bijzonder leuke moment.

 

Wijnkist voor 1 flesOm je persoonlijke wijnfles en wijnglazen in een leuke verpakking weg te geven kun je deze houten wijnkist bestellen met een persoonlijke lasergravering. Leuk om bijvoorbeeld getuigen mee te vragen, een collega te bedanken voor de fijne samenwerking of om het logo van je bedrijf op te zetten.  Voor een kleine meerprijs heb je zelfs een luxe zwart fluwelen interieur. De kist is verkrijgbaar in nog twee verschillende formaten. Er is een kist geschikt voor 2 flessen, daarnaast is er ook een kist waar 3 flessen inpassen of 1 fles met 2 glazen.

 

terugblik2016Hoe kun je nu beter terugblikken op het afgelopen jaar dan met je persoonlijke terugblik? Je kunt de opdruk op dit terugblik zelf ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een collage van de mooiste momenten die je in 2016 beleefd hebt. Of een prachtige foto met een leuke tekst erbij over het afgelopen jaar. Het blik kan gevuld worden met heerlijk snoep. Je kunt het blik ook bestellen in een hartvorm, A5 formaat, een vierkante en ronde vorm. Een unieke herinnering die nog lang bewaard zal blijven.

 

bedankt-juf-blikDit snoepblik is een leuke manier om je juf, collega’s of sportteam een gelukkig nieuwjaar te wensen. De wikkel om het blik kun je zelf ontwerpen waardoor het extra persoonlijk word. Vul het voor je juf met toepasselijke schoolkrijtjes, of een van de andere vullingen waar je uit kunt kiezen. Een leuk en origineel bedankje voor het einde van het seizoen, schooljaar of 2016.

 

 

 

Klik hier om naar de feestdagen categorie te gaan.
Leave a Reply