De 10 leukste geboorte en babyshower bedankjes

De geboorte van een baby (of meerdere baby’s) is een spannende en bijzondere tijd. Er moet veel geregeld worden: de kleertjes moeten gekocht worden, de babykamer moet worden ingericht, je moet vaak naar het ziekenhuis en er moeten allerlei belangrijke beslissingen genomen worden. Gelukkig zijn er familie en vrienden die je hierbij kunnen helpen. Je krijgt kleertjes en andere handige spullen cadeau, je kunt met van alles geholpen worden, er kan altijd wel iemand mee naar het ziekenhuis en natuurlijk kun je moeders en vaders die al een kindje hebben om advies vragen.

Om deze mensen die je  voor, tijdens en na de geboorte zoveel geholpen hebben op de perfecte manier te bedanken hebben wij de 10 leukste geboorte bedankjes op een rijtje gezet!

 

chocolaatjes-1Chocola is altijd lekker om cadeau te geven, maar wat dacht je van je eigen chocolade met je zelf ontworpen verpakking? Je kunt de chocolaatjes zo schattig of stoer maken als je zelf wilt. Zet er bijvoorbeeld een mooie foto van jullie pasgeboren baby op of een foto van jullie gezinnetje. In plaats van een rijtje kun je deze chocolaatjes ook bestellen in de vorm van een vierkant, als losse chocolaatjes en je kunt zelfs een hele chocoladereep met eigen wikkel maken. Bijna te leuk om op te eten!

 

 

geboortesuikers-2Als tweede bedankje hebben we nog iets lekkers: geboortesuikers! Deze bonen staan al heel lang voor het nieuwe leven en voor vruchtbaarheid. De geboortesuikers zijn gevuld met echte Belgische chocolade, omgeven door een laagje gekleurd suikerglazuur. Op de geboortesuikers kun je je eigen tekst zetten. Ze worden geleverd in een hartblik waar je natuurlijk ook je eigen foto op kunt laten zetten. Super leuk om op het kraamfeest of de babyborrel neer te zetten dus!

 

 

klik-klak-3Deze klik klak blikjes kun je zo creatief maken als je zelf wilt! Ontwerp de etiketten online en ze worden voor je op de blikjes geplakt. Je kunt de etiketten er natuurlijk ook zelf opplakken en de doosjes zelf vullen. De blikjes kunnen gevuld worden met alles wat je maar in gedachten hebt. Denk bijvoorbeeld aan pepermunthartjes, snoephartjes, chococonfetti, dropstaafjes en meer! De blikjes zijn herbruikbaar en kunnen dus in de babykamer of huiskamer worden gezet ter decoratie. Je kunt ook kiezen voor een groter blikje, zakje, of een glazen potje. Een bedankje dat nog lang bewaard zal blijven door de gasten!

 

 

schuifpuzzel-4Geef je gasten eens iets anders, geef ze een puzzel! Deze schattige schuifpuzzel kun je zelf ontwerpen naar jouw eigen smaak. Dit bedankje is natuurlijk heel leuk om mee te spelen voor de kinderen die op kraamvisite komen, en de puzzel zal voor altijd bewaard worden. Een leuk idee is ook om zelf een puzzel te houden en deze in de babykamer of huiskamer te zetten en te bewaren om je kindje ermee te laten spelen wanneer hij of zij iets groter is. De puzzel is ook verkrijgbaar in een kleinere rechthoekige vorm. Jij en je gasten zullen gegarandeerd lang plezier hebben van dit bedankje!

 

 

 

 

 

wensboon-5Deze wensboon is een leuk alternatief voor snoep. Deze kleine, eenvoudige wensboon is dan qua formaat geen indrukwekkend presentje, maar qua symboliek des te meer. De boon komt in een blikje waarvan je de verpakking zelf kunt ontwerpen. In dit blikje zitten ook een turftabletje en een handig potje om de boon in te planten. Op de wensboon kun je ook je eigen tekst laten zetten, bijvoorbeeld de naam van de baby of datum waarop hij/zij geboren is. De wensboon kan ook vervangen worden door een klavertje vier, vergeet-me-nietjes, een zonnebloem of margrietjes.

 

 

 

 

fotololly-geboorte-nieuwMaak je eigen lolly! Niets is leuker dan een lolly met een foto van je pasgeboren baby erop. We bedrukken op eetpapier, dus je kunt de hele lolly gewoon opeten. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken drop (zwart), aardbei (rood) en banaan (geel). Geen fan van lolly’s? We hebben veel meer snoep wat bedrukt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan spekjes, likkoekjes, fruithartjes, pepermuntjes, schuimblokken en ufo’s. Deze (en meer) kun je allemaal zelf personaliseren met je eigen tekst. Een zoete afsluiter na afloop van de babyshower of babyborrel mee te geven!

 

 

 

 

sterkoekje-6Kijk daar! Een fonkelnieuwe ster! Om de viering van de geboorte compleet te maken kun je deze prachtige sterren in je huis hangen. Of uitdelen tijdens het kraamfeest of de babyborrel natuurlijk. De sterren worden gevuld met een fortune cookie in een plastic verpakking waarvan je zelf de kleur kunt kiezen. Je kunt ook zelf een persoonlijke wens verzinnen die voor je in het koekje wordt gedaan. We hebben roze sterren voor de meisjes, en blauwe sterren voor de jongens. Zo krijg je jouw unieke persoonlijke wensster. Je kunt de koekjes ook los, op een kaartje of in een blikje bestellen!

 

 

 

jojo-7Een leuk en origineel weggevertje op de babyshower of babyborrel; een jojo! De geschiedenis van de jojo gaat terug tot 500 v.Chr., toen jojo's van terracotta schijfjes werden gemaakt. Deze houten jojo is leuk om weg te geven aan de visite die zelf ook al kinderen hebben, elk kind vind het immers leuk om met een jojo te spelen. Natuurlijk kan je jojo bedrukt worden met je eigen tekst. Ook deze jojo is super leuk om te bewaren voor als de baby groter is, of om op zijn of haar babykamer neer te zetten ter decoratie.

 

 

 

spekjes-8Dit leuke vierkante doosje met spekjes is heel schattig om te zien en ook superlekker om op te eten. Het doosje voorzien wij van een persoonlijk etiket dat je uiteraard zelf kunt ontwerpen. Zodat je verse spekjes kunt uitdelen aan de visite leveren wij ze in een aparte zak bij de doosjes. De spekjes kunnen als snoepgoed worden gegeten en zelfs op warme chocolademelk worden gestrooid.

 

 

 

babyflesje-9Wil je je bedankje doe-het-zelven? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens de dagen die je afwacht op de bevalling is het prima mogelijk om zelf je bedankjes in elkaar te knutselen. Ontwerp je eigen etiket, kies de vulling en je krijgt het hele pakket opgestuurd om zelf in elkaar te zetten. Dit zal extra gewaardeerd worden door je gasten en het is leuk om te doen!

 

 

 

 

 

 

Wil je het kersverse gezin zelf met een kraamcadeau verrassen?
Uiteraard hebben we ook leuke presentjes die je als gast op het kraamfeest kunt geven.

 

kinderstoeltje-11Deze leuke kinderstoel is onmisbaar voor het gezin! Je kunt de bedrukking van het stoeltje zelf ontwerpen op onze site. Het ziet er natuurlijk ontzettend leuk uit als deze stoel bij de babykamer past en ook nog de naam van de baby erop heeft staan. De baby zal er nog heel lang plezier van hebben!

 

 

 

 

bijzonder-momenten-blik-pl428-geboorteDit bewaarblik is een ontzettend leuk en persoonlijk bedankje om bijzondere momenten mee te bewaren.  Je kunt de opdruk van het blik zelf online ontwerpen. Je kunt ook kiezen voor andere vormen en maten op de site. Het blik zal nog heel lang gebruikt worden!

 

 

 

Laat ons weten wat je van deze kraamcadeautjes vindt! Welk bedankje zou jij graag als kraamcadeau willen krijgen? Of wat heb je pas gekregen of gegeven?  We zijn benieuwd naar de reacties!
Leave a Reply