Het geboortebedankjes proefpakket

Baby op komst? Bij Bedankjes.nl vind je de leukste geboortebedankjes voor op je babyshower, babyborrel en kraamfeest. Je kunt de bedankjes zelf personaliseren zodat ze perfect bij het thema van jouw feestje en je baby passen. Zelfs de bedrukking van het geboortesnoep kun je zelf ontwerpen.

Je kunt de bedankjes bij bestelling van dit Geboorte proefpakket zelf op je gemak thuis uitproberen en proeven. Hierdoor kun je zelf beoordelen welk bedankje het beste bij je past. Lees verder voor een beschrijving van een paar van de leukste producten in het pakket!

 

Kubusdoosje met hartvensterSpekjes, wie houdt er niet van? Dit vierkante  doosje gevuld met snoepjes is perfect voor op je babyshower! Het bedankje is extra leuk door het hartvormige venstertje waar je de zelf gekozen snoepjes door kunt zien. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld minispekjes, geboortehartjes in het blauw of roze en mint hartjes. Om dit bedankje nog persoonlijker te maken kun je zelfs je eigen etiket ontwerpen dat op de bovenkant geplakt word! Zo heb je een origineel bedankje in je eigen stijl op het kraamfeest of de babyborrel/shower.

 

 

Geboorte koffertjeSpecial delivery! Heb jij bijvoorbeeld je kindje geadopteerd? Dan zijn deze koffertjes te leuk voor op het welkomstfeestje. Wil je de koffertjes extra persoonlijk maken?  Dan kun je in onze online ontwerptool je eigen etiket ontwerpen. Hiermee kun je bijvoorbeeld het land waar het kindje vandaan komt en een naam en datum op het etiket zetten. De koffers kunnen gevuld worden met minispekjes, pepermuntkussentjes of framboosjes. Zo heb je een origineel en bijpassend bedankje voor je gasten!

 

Geboorte verfblikje met snoepjesIs jullie kindje ook zo goed uit de verf gekomen?
Dan is dit een top bedankje voor jullie kraamborrel, babyshower of voor aan de kraamvisite!
Een super leuk verfblikje gelukkig niet gevuld met verf maar met overheerlijke snoepjes die je zelf kunt uitkiezen. Je kunt zelf het label om het blikje helemaal ontwerpen naar eigen stijl.

 

Schroefblikje met chococonfettiHeb je net de volledige babykamer in elkaar geschroefd? Dan zijn deze stoere aluminium blikjes gevuld met chococonfetti perfect voor op jouw babyshower of kraamfeest. Er zijn ook andere vullingen beschikbaar zoals minthartjes, geboortehartjes en mini spekjes. De blikjes worden voorzien van een persoonlijk etiket dat je zelf kunt ontwerpen met onze online ontwerptool.

 

Klein geboorte snoeppotjeDeze mini snoeppotjes zijn super leuke bedankjes om mee te geven op je babyshower, babyborrel of kraamfeest. Je kunt zelf de snoepjes uitkiezen die in de potjes gaan. Bijvoorbeeld minispekjes, pepermunthartjes of geboortehartjes.

Hou je meer van chocola? Dan kun je kiezen voor hetzelfde snoeppotje maar dan gevuld met blauwe of roze chococonfetti. Om het bedankje nog persoonlijker te maken kun je je eigen sticker ontwerpen die op de deksel geplakt kan worden.

 

Persoonlijke vruchtenhartjes geboortebedankjesLos snoep is iets wat je de laatste tijd steeds meer ziet op babyshowers en kraamfeesten ter decoratie. Om jouw snoep helemaal bij jouw thema en stijl te laten passen kun je snoep bestellen met je eigen naam en datum als bedrukking. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld spek, geboorte harten, vruchtenhartjes, lolly’s en nog veel meer.  Stel je de reacties eens voor als de visite het snoep ziet! Je kunt het snoep hier vinden.

 

 

 

De andere producten die in het geboortebedankjes proefpakket zitten zijn:

- Spekbeker
- Fotochocolaatje
- Kraftzakje met vulling
- Tic tac doosje
- Mini blikje met geboorte confetti
- King pepermuntrolletje
- Gegraveerde doopsuikers

 

Om alle geboortebedankjes bij elkaar te bekijken of het pakket te bestellen kun je hier een kijkje nemen. Het proefpakket kun je bestellen in de kleur roze of blauw.

Ga je trouwen of ken je iemand die gaat trouwen? We hebben ook een proefpakket met bruiloft bedankjes.

Leave a Reply