Kerstbedankjes voor klanten of collega's

Ben je op zoek naar een origineel en leuk cadeautje om met kerst of einde van het jaar weg te geven aan jouw klanten, medewerkers of aan collega's? In onze categorie kerstgeschenken vind je kerstbedankjes voor elk budget.

Ben je kapper, nagelstudio of heb je een bedrijf met 100 medewerkers?  Je kunt bij ons terecht voor kleine en grote oplages.

Chocolade bedankjes

Gek op chocolade? Deze chocoladesterren in een potje met persoonlijk etiket zijn een betaalbaar en origineel bedankje.
Potje chocoladesterren

De sterren van melk- of witte chocolade zijn ook in andere verpakkingen of los te bestellen. Zo hebben we ook een blisterverpakking met persoonlijke kaart of een kraftzakje met persoonlijke sticker

Blisterzak chocoladesterrenKraftzakje chocoladesterren

Chocolade is en blijft heerlijk om weg te geven, je kunt er bijna zeker van zijn dat de ontvanger hier ook blij mee is. Voorzien van een eigen wikkel is de chocoladereep dan ook handig en leuk om weg te geven.
chocoladereep bedrukken

de bekende chocoladereep van 75 gram waarop je veel ruimte hebt om jouw boodschap over te brengen.

Of doe het bewust en geef een verantwoorde Tony chocolonely met eigen wikkel. Heerlijk en eerlijke chocolade.
Tony chocoladereep met eigen wikkel

Ook Merci chocolade is zo'n klassieker. Je hoeft het bijna niet meer uit te leggen. Voorzien van een persoonlijke kaart in 250 gram en grote Merci geschenkdoos van 400 gram . Wil je de merci per stuk versturen naar klanten? Geen probleem, wij nemen het hele traject uit handen. Bel of mail gerust voor een offerte.

Merci met eigen kaart

Wil je iets originelers als een kerstpakket en een bedankje weggeven met een persoonlijke tekst. Al onze bedankjes zijn online te personaliseren met een logo of tekst.

De Ferrero Rocher is met z'n unieke geschenkverpakkingen een gewaardeerd bedankje met de feestdagen. Maar dan is het uiteraard wel zo leuk om er een persoonlijke boodschap op te zetten.
De ferrero rocher kerstboom of piramide

Ferrero Rocher piramide kerstboom

Blikken met kerstsnoep

Een blik met een persoonlijk wikkel en gevuld met kerstsnoepjes; chocoladebollen, pepermuntbollen of pepermuntsterren. Het blik wordt vaak bewaard en hergebruikt als pennenbakje, snoeppotje, etc. Dus de boodschap blijft nog wel even hangen bij de ontvanger.
Blik met kerstsnoepjes

 

Blister met spekbollen

Wijn als kerstgeschenk

En dan natuurlijk als afsluiter een heerlijke fles wijn met eigen etiket. Merlot of Chardonnay wordt altijd goed ontvangen. Een fles wijn met gewoon etiket of een chique sierlijk etiket.

Een fles wijn per stuk versturen naar klanten? Geen probleem! In onze speciale verzenddoos versturen wij de wijn gewoon per post naar één of meerdere adressen.
Fles wijn met foto of logo

Leave a Reply