Snoep voor valentijnsdag

Valentijn is niet alleen een moment voor verliefde stelletjes, steeds meer bedrijven pakken dit moment om ook iets uit te delen aan hun klanten. Een winkel, restaurant of winkeliersvereniging deelt op valentijnsdag snoephartjes of chocoladehartjes uit. Of een bedrijf stuurt chocoladehartjes naar hun medewerkers of collega's. Snoep voor valentijnsdag kan je los bestellen of verpakt in persoonlijke verpakking.

Wij denken graag mee voor dit moment en hebben diverse snoephartjes, chocoladehartjes of drophartjes voor valentijnsdag. Gewoon los per kilo of in een gepersonaliseerd blikje of zakje.

Bekijk hier al onze snoephartjes, chocoladehartjes, drophartjes en hartspekjes.

Chocoladehartjes
chocoladehartjes

Chocolade is en blijft uitermate geschikt voor valentijn, zeker chocolade in hartvorm. Deze chocoladehartjes zijn hygiënisch per stuk verpakt in een rode folie. Er zitten ca 140 stuks in een kilo.
Klik hier om chocolade hartjes te bestellen

Snoephartjes

Fortuin Vruchtenhartjes

De bekende vruchtenhartjes van Fortuin zijn de bekendste snoepjes in hartvorm. Een hartje met fruitsmaak incl leuke korte quotes zoals Goed, Leuk, Zoen, etc. Deze Fortuin Vruchtenhartjes kun je al vanaf 1 kilo bestellen en zijn uit voorraad leverbaar.
Klik hier om Fortuin Vruchtenhartjes te bestellen

Drophartjes

In plaats van al die zoete hartjes kun je uiteraard ook kiezen voor lekkere zoute drophartjes. Geheel suikervrij en puur vakmanschap.
Probeer het maar eens bij ééntje te laten...
Klik hier om zoute drophartjes te bestellen

Perzikhartjes met suikerlaagje


Ok, weer terug naar de zoete varianten, deze hartjes hebben een heerlijk suikerlaagje en smaken naar perzik. De perzikhartjes zijn lekker zacht en er zitten ca 105 stuks in een kilo.
Klik hier om de zachte perzikhartjes te bestellen

Een spek voor de lekkere trek

hartspekjes

Ook voor de spekliefhebbers zijn er uiteraard hartjes. Deze hartspekjes zijn ook erg verslavend lekker. Roze met wit en ca 260 stuks in een kilo. Afmeting: 3,5 cm x 4 cm x 3 cm. Los uitdelen of verpakt in een zakje is dit ook een heel lekker weggevertje.
Klik hier om hartspekjes te bestellen

Dextrose hartjes

 

Kleine hartjes in mintsmaak of fruitsmaak. Het is geperste dextrose en je kunt er heel goed een zakje, potje of blikje mee vullen. Gewoon lekker fris en niet al te hard of de fruitige versie in een mix van kleuren. Ca 900 stuks in een kilo.

Klik hier om minthartjes te bestellen
Klik hier om fruit dextrose hartjes te bestellen

Leave a Reply