Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Mini potje met snoepjes

  Kunststof petpotje met aluminium deksel en afgevuld met heerlijke snoepjes.  Wij voorzien de potjes van een persoonlijk etiket die je zelf kunt opmaken.

  Leuk als bedankje voor de gasten op je bruiloft

  Meer info
  € 1,15 per stuk

 • Mint to be blikje met snoepjes

  Mint to be! Stoere aluminium blikjes gevuld met mini snoepjes. De blikjes worden voorzien van een persoonlijke etiket dat je zelf kunt ontwerpen. Kies voor de vulling uit pepermunthartjes, hartjes met fruitsmaak of pepermuntbolletjes.

  Meer info

  Normale prijs: € 1,40

  € 1,25

  per stuk

 • Kubus spekdoosje met venster

  Leuk vierkant doosje met venster in hartvorm. Dit doosje voorzien wij van een persoonlijk etiket. De spekjes leveren wij los bij de bestelling. Even zelf afvullen een dag vantevoren zodat je verse spekjes kunt uitdelen.

  Inhoud: ca. 25 gr. mini spekjes
  Afmeting doosje: 5 x 5 x 5cm

  Meer info
  € 1,35 per stuk

 • Kubus snoepdoosje trouwen

  Persoonlijk vierkant kubusdoosje. Dit snoepdoosje is voorzien van een persoonlijk etiket en kan worden afgevuld met diverse snoepsoorten. Kies jouw favoriete snoepsoort. Een leuk en lekker bedankje.

  Afmeting doosje: 5 x 5 x 5cm

  Meer info
  € 1,35 per stuk

 • Persoonlijk mini blikje met snoepjes

  Je maakt jullie bruiloft compleet met dit leuke mini blikje gevuld met heerlijk snoep! De blikjes worden voorzien van een persoonlijk etiket dat je zelf kunt ontwerpen.

  Meer info
  € 1,35 per stuk

 • Mint to be tic tac

  It was Mint to be! Een doosje originele Tic Tac mintjes met een persoonlijk etiket dat je zelf kunt ontwerpen. Je kunt ze als doe-het-zelf pakket ontvangen, dan plak je zelf het etiket of tegen een kleine meerprijs ontvang je ze kant en klaar, dus compleet geplakt met etiket.

  Meer info
  € 1,40 per stuk

 • Kubus snoepdoosje met venster trouwen

  Vierkant doosje met venster in hartvorm. Dit snoepdoosje is voorzien van een persoonlijk etiket en kan worden afgevuld met diverse snoepsoorten. Kies jouw favoriete snoepsoort. Een leuk en lekker bedankje.

  Afmeting doosje: 5 x 5 x 5cm

  Meer info
  € 1,45 per stuk

 • Vensterblikje met snoepjes

  Snoepjes in een gepersonaliseerd vensterblikje!Met onze ontwerptool ontwerp je heel eenvoudig een eigen etiket. Kies voor een doe het zelf pakket als je de blikjes zelf wilt vullen en stickeren met de bijgeleverde items of kies voor kant-en-klaar geleverd

  Meer info

  € 1,49 per stuk

 • Kraftzakje Love is Sweet

  Hippe kraftzakjes gevuld met snoep naar keuze. Wij voorzien de zakjes van een persoonlijk etiket die je zelf kunt ontwerpen. Wil je geld besparen? Kies dan voor de optie "doe het zelf pakket". Je ontvangt dan alle losse onderdelen, dus kan je zelf lekker vullen en plakken. Wil je gemak? dan leveren wij het compleet.

  Meer info
  € 1,50 per stuk

 • Plexi kubus snoepdoosje

  Persoonlijk vierkant kubusdoosje van kunststof. Dit snoepdoosje is voorzien van een persoonlijk etiket en kan worden afgevuld met diverse snoepsoorten. Kies jouw favoriete snoepsoort. Een leuk en lekker bedankje.

  Afmeting doosje: 5 x 5 x 5cm

  Meer info
  € 1,55 per stuk

 • Bekertje met spekjes

  Maak van je feest een waar SPEKtakel met onze spekbekertjes. De bekers en deksels voorzien wij van jullie eigen etiket die je zelf kunt ontwerpen. De spekken leveren wij ivm de versheid in losse zakken erbij.

  Levertijd: ca 3 dagen

  Meer info
  € 1,59 per stuk

 • Mini koffertje met mini spekjes

  Ga je trouwen in het buitenland, is jouw huwelijk in een reis thema of ben je gewoon gek op reizen? 

  Dan zijn deze mini koffertjes met spekjes zeker een hit op jullie bruiloft!

  Meer info
  € 1,65 per stuk

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Wie zoet is geeft lekkers

Hoe maak je van iets alledaags als ‘snoep’ nou  iets bijzonders? Laat dat maar aan de specialisten over… Voor een bedankjes dat zowel lekker als bijzonder is moet je met ons assortiment snoepbedankjes heel ver kunnen komen. Gewoon om uit te delen, als traktatie of met jullie namen en trouwdatum op bijvoorbeeld de rolletjes pepermuntjes als een even verrassend als verfrissend oppeppertje na het diner.

.