Artikelen 1 tot 12 van 82 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Communie kubus snoepdoosje met venster

  Leuk vierkant doosje met venster in hart- of stervorm. Dit doosje is voorzien van een persoonlijk etiket en kan worden afgevuld met diverse snoepsoorten. Kies jouw favoriete snoepsoort.

  Afmeting doosje: 5 x 5 x 5cm

  Meer info
  € 1,35 per stuk

 • Spekbollen beker communie!

  Deze spekbekers, afgevuld met heerlijk gesuikerde spekbollen zijn een leuke traktatie voor de communie of lentefeest. Kies de kleur spekbollen en maak je eigen ontwerp voor de stickers. De bekers worden geleverd met geplakte stickers, je hoeft ze alleen nog even af te vullen met de bijgeleverde spekken.

  Meer info
  € 1,95 per stuk

 • Grote kraftzak met spek communie!

  GEK OP SPEK…?

  Deel deze zakken uit bij je communie, lentefeest of vormsel. De zakken voorzien wij eventueel van jullie eigen etiket die je zelf kunt ontwerpen. De spekken leveren wij ivm de versheid in losse zakken erbij.

  Meer info
  € 1,85 per stuk

 • Communie popcorn

  De zoete of zoute Popcorn wordt i.v.m houdbaarheid los geleverd. Geef je attentie een extra touch met een persoonlijke opmaak.

  Wij voorzien de bekers van een kleine etiket op de deksel en een grote op de beker zelf. 

  Meer info
  € 1,75 per stuk

 • Communie grote kraftzak met popcorn

  De zoete of zoute Popcorn wordt geleverd met een grote kraftzak Geef je attentie een extra touch met een persoonlijke opmaak.

  Wij voorzien de kraftzakken van een persoonlijke sticker die je zelf kunt ontwerpen. De popcorn wordt ivm houdbaarheid los bijgeleverd.

  Meer info
  € 1,75 per stuk

 • Feestbeker met stickers (leeg)

  Lege smoothiebeker om zelf te vullen met popcorn, spek of ander snoep. Je ontvangt de bekers inclusief stickers.

  Meer info
  € 0,89 per stuk

 • Grote Tony Chocolonely reep met eigen wikkel

  Tony's Chocolonely chocoladereep compleet met een eigen wikkel voor communie, lentefeest of vormsel, dat wordt smullen. Deze repen van 180 gram hebben we in de favoriete smaken; melk, puur en melk karamel zeezout. Deze repen zijn uiteraard fairtrade en heel erg lekker.

  Meer info
  € 5,75 per stuk

 • Communie kaarshouder met gravering

  De kaarshouder met persoonlijke gravure. Om van deze klassieke sfeerbrenger een echt gepersonaliseerd bedankje te maken voorzien wij deze van een naam en communiedatum. Voor een kleine meerprijs leveren we de kaarshouders, compleet met waxinelichtje.

  Wil je er echt een cadeautje van maken? Koop er dan organza zakjes bij. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Meer info
  € 1,75 per stuk

 • Metalen pen met eigen tekst

  Een mooie metalen pen met lasergravering. Jouw eigen tekst of logo op een pen, zonder dat je er gelijk honderd hoeft te bestellen of met instelkosten te maken krijgt. Wij leveren ze al vanaf 10 stuks met eigen gravering.

  Meer info
  € 2,25 per stuk

 • SPEKtaculaire communie!

  GEK OP SPEK…?

  Deel deze spekbekers uit bij je communie, lentefeest of vormsel. De bekers en deksels voorzien wij van jullie eigen etiket die je zelf kunt ontwerpen. De spekken leveren wij ivm de versheid in losse zakken erbij.

  Meer info
  € 1,75 per stuk

 • Blikje met communie snoepjes

  Stoere aluminium blikken gevuld met heerlijke snoepjes. De blikjes worden voorzien van een persoonlijke etiket dat je zelf kunt ontwerpen.

  Meer info
  € 1,95 per stuk

 • Aluminium communie blikje met snoepjes

  Stoer aluminium blikje met keuze uit diverse vullingen. De blikjes worden voorzien van een persoonlijke etiket dat je zelf kunt ontwerpen. Leuk als bedankje op een communie of lentefeest. 

  Meer info
  € 1,40 per stuk

Artikelen 1 tot 12 van 82 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5