Geboorte

Geboorte

Geboortebedankjes

Vier het met geboortebedankjes

Hoera! Er is een baby geboren en dit wordt natuurlijk groots gevierd. En bij vieringen horen cadeautjes. Vindt bij ons leuke traktaties en bedankjes voor een pasgeboren meisje of jongen. Al onze geboortebedankjes zijn beschikbaar in het roze of blauw en zijn zelfs te personaliseren met de nieuwe naam in de familie. Goed om te weten: alle bedankjes in de shop zijn te personaliseren met een plaatje, foto of persoonlijke boodschap.

Artikelen 1 tot 12 van 48 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 48 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Babyshower bedankjes

Organiseer je een babyshower voor jezelf of een van je vriendinnen? Vergeet naast spelletjes, lekkere hapjes en muziek ook geen babyshower bedankjes. Een leuk aandenken om iedereen mee naar huis te geven na de shower. Bijvoorbeeld een babyflesje gevuld met snoep in een roze of blauw thema of een bakje popcorn met de tekst ‘ready to pop’.

Geboortebedankjes met naam

Geef in plaats van beschuit met muisjes je bezoekers eens iets origineels. Voeg de naam, waar jij zo lang over hebt zitten verzinnen, op een item naar keuze en geef ze weg aan vrienden en familie. Iedereen die komt kijken hoe het met jou en de nieuwe wereldbewoner gaat, zal de gepersonaliseerde geboortebedankjes zeker waarderen. En die mooie naam zullen ze ook niet meer vergeten!

Andere kraambedankjes

We hebben nog veel meer leuke kraambedankjes die je kunt weggeven aan je bezoekers. Trakteer iedereen met lekkers of geef ze een tof item mee naar huis met een foto van de nieuwe spruit erop. Dan kunnen ze ook naar jullie nieuwe aanwinst kijken zonder iedere dag langs te komen. Je kunt een foto toevoegen aan chocolaatjes, een schuifpuzzel of een mooi fotoblik gevuld met snoepjes. Wil je vooraf bekijken, proeven en voelen hoe de bedankjes er in het echt uit zien? Bestel dan een proefpakket met onze populairste geboortebedankjes.

Daarom bestellen bij Bedankjes.nl

● Snelle levering en scherpe prijzen door productie in eigen huis
● Persoonlijke service, direct één van onze collega's aan de telefoon