zakelijk

zakelijk

Weggevertjes voor een beurs, een bedankje voor het personeel, leuke give aways voor klanten of relaties. Het hoeft soms niet moeilijk te wezen.

Bij bedankjes.nl kan je terecht voor zowel kleine als grote oplages én voor elk budget.Alles in deze shop is uiteraard te personaliseren voor bedrijven, maar in deze categorie laten we onze meest gekozen producten zien.

Weet je wat de impact is van bijvoorbeeld een snoepblik met een persoonlijk wikkel die je geeft aan een trouwe klant? Voor een paar euro kan je vaak meer bereiken dan een dure campagne. Of stop eens een kleinigheidje bij de bestellingen die je verstuurd... wij weten uit eigen ervaring dat dit hele leuke reacties en loyaliteit teweeg brengt. Wanneer de vertegenwoordiger binnenstapt met een snoeppot onder zijn/haar arm... wat denk je, wordt ie dan weer onverrichte zaken terug gestuurd? Nee, precies... iedereen is gek op een bedankje, cadeautje.. daar breek je het ijs mee.

Een blik van waardering voor het personeel, heerlijke chocolade voor jullie bijzondere REEPutatie, complimints voor de snelle betalers, een pennenset met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst voor Hans die al 25 jaar de administratie van de stichting verzorgt... Voor al die momenten ben je bij ons aan het juiste adres.

Door de productie in eigen huis kunnen we snel leveren tegen scherpe prijzen. Vragen of eerste een offerte? Bel of mail gerust 078 204 90 50

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2