Brievenbus bedankjes

Brievenbus bedankjes

In deze bijzondere tijden verdienen mensen wel een bedankje. De mensen die thuis werken, medewerkers in de zorg, of de chauffeurs of schoonmakers die extra uren moeten draaien. Omdat de meeste collega's thuis zitten hebben we een categorie samengesteld met bedankjes die je per post kunt versturen. Een merci doos versturen een kweeksetje met bv zonnebloemen of een pakje Kanjers stroopwafels voor echte kanjers. Wij regelen het gehele traject.

Heb je zelf een idee die je hier niet tussen ziet staan, laat het ons gerust weten dan kijken we naar de mogelijkheden.

Wij kunnen het op 1 adres leveren of op basis van een adressenbestand per stuk versturen. 

Werkwijze per stuk naar een adressenbestand:
Je kunt de bestelling online plaatsen en kiezen voor: per stuk naar adressenbestand op ja zetten. Je rondt de bestelling af, je krijgt dan een orderbevestiging. Daarna kan je het adressenbestand veilig mailen naar avg-box@bedankjes.nl onder vermelding van het ordernummer. (vergeet het bestand niet uit de verzonden items te verwijderen, dan blijven we AVG proof).
Nadat de adressen zijn verwerkt ontvang je een bevestiging hiervan en zullen deze permanent worden verwijderd.

Bel of mail gerust voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Maildoosje met Kanjers en eigen kaart

  Voor échte kanjers.. Dit doosje bevat alle ingredienten om de ontvanger te laten weten dat je ze een kanjer vind! Een pakje met 2 originele kanjer stroopwafels en een persoonlijke a6 kaart.

  Meer info
  € 2,49 Stuk

 • Chocoladereep melk 100 gram met eigen wikkel

  Chocolade in eigen jasje, een geweldige REEPutatie. Deze chocoladereep bevat een geheel eigen wikkel die je zelf kunt ontwerpen. 100 gram chocolade reep met een eigen wikkel. Voor de extra inzet en, indien gewenst, per stuk verstuurd naar een adressenbestand.

  Deze repen zijn verkrijgbaar in de smaak melk , een heerlijk bedankje die zeker zal worden gewaardeerd

  Meer info
  € 2,39 per stuk

 • Bewaarblik met Tony's Chocolonely reep 180 gram

  Een grote Tony's Chocolonely chocoladereep, altijd goed en vooral erg lekker! Deze worden geleverd in een bijpassend A6 blik met eigen etiket en persoonlijke kaart! Deze repen van 180 gram hebben we in de favoriete smaken; melk, puur en melk karamel zeezout. Het blik zal, met jouw boodschap, zeker bewaard blijven. Het past door de brievenbus, dus het is ook per stuk te versturen naar een adressenbestand.

  Prijzen zijn inclusief BTW - bestellen op factuur mogelijk voor bedrijven

  Meer info
  € 6,75 per stuk

 • Persoonlijke kaart bij de pakketjes

  Wil je nog een extra boodschap toevoegen aan de producten in de maildoosjes zonder kaart, dan kan je hier de extra kaarten bestellen die we los in de maildoosjes erbij stoppen. Uiteraard kan je deze kaarten ook los bestellen zonder iets erbij.

  Meer info
  € 0,59 per stuk

 • Maildoosje vrijdagmiddagborrel incl eigen kaart

  Kom je ook op de (online)borrel? Personeel uitnodigen voor een online vrijdagmiddagborrel? Verstuur een leuk brievenbuspakje incl zakje nootjes inclusief bijgesloten kaart die je zelf kunt opmaken. Keuze uit gezouten pinda's of borrelnootjes.

  Vul het doosje eventueel aan met een originele wijntube, voor 1 glas wijn

  Meer info
  € 2,49 Stuk

 • Maildoosje met klavertje vier kweeksetje en eigen kaart

  Geluk moet je delen, verstuur een kweeksetje met geluksklavers per brievenbuspost. Dit doosje bevat alle ingredienten om de ontvanger eigen geluk te kweken. Een turftablet aarde en bolletjes van de klavertjes vier. Verpakt in een leuke sleeve en met een bijgesloten kaart die je zelf kunt opmaken.

  Vanaf 250 stuks kan de sleeve ook opgemaakt worden met een eigen ontwerp, vraag hiervoor een offerte aan via zakelijk@bedankjes.nl

  Meer info
  € 2,75 Stuk

 • Maildoosje met Chocolade hartjes en eigen kaart

  Wie steek jij een hart onder de riem? Dit postgeschikte maildoosje bevat 250 gram heerlijke massieve melkchocolade hartjes in een netje en een persoonlijke kaart die je zelf kunt opmaken. Fairtrade Cacao. Het is mogelijk om dit doosje door ons te laten versturen naar een adressenbestand.

  Meer info
  € 3,75 per stuk

 • Maildoosje met zonnebloem kweeksetje en eigen kaart

  Verstuur een zonnebloem kweeksetje per brievenbuspost. Dit doosje bevat alle ingredienten om de ontvanger eigen zonnebloemen te laten groeien. Een turftablet aarde en zaadjes van de zonnebloem. Verpakt in een leuke sleeve en met een bijgesloten kaart die je zelf kunt opmaken.

  Vanaf 250 stuks kan de sleeve ook opgemaakt worden met een eigen ontwerp, vraag hiervoor een offerte aan via zakelijk@bedankjes.nl

  Meer info
  € 2,49 per stuk

 • Maildoosje met Vergeet mij nietjes kweeksetje en eigen kaart

  Verstuur een vergeet mij nietjes kweeksetje per brievenbuspost. Dit doosje bevat alle ingredienten om de ontvanger eigen vergeet mij nietjes te laten groeien. Een turftablet aarde en zaadjes van de vergeet mij nietjes. Verpakt in een leuke sleeve en met een bijgesloten kaart die je zelf kunt opmaken.

  Vanaf 250 stuks kan de sleeve ook opgemaakt worden met een eigen ontwerp, vraag hiervoor een offerte aan via zakelijk@bedankjes.nl

  Meer info
  € 2,49 Stuk

 • Maildoosje met persoonlijk kaartspel

  Voor échte teamspeler... Dit doosje bevat alle ingredienten om de ontvanger te laten weten dat je ze waardeerd! Een pakje met een persoonlijk kaartspel.

  Meer info
  € 2,25 Stuk

 • Tikkels voor echte bikkels! maildoosje met persoonlijke kaart

  Tikkels voor echte bikkels! een lekker zakje met tikkels en een Persoonlijke kaart!
  Kies 1 van onze voorbeelden of ontwerp zelf je kaart!

  Meer info
  € 2,59 per stuk

 • Tony's Chocolonely reep 50 gram met eigen wikkel

  Wat extra energie is er nodig in deze tijd! Een kleine energieboost kan je nu laten versturen per post. De originele Tony's Chocolonely chocoladereep met jouw eigen bedrukking op het wikkel, compleet geplakt geleverd. Kies een van standaard ontwerpen en pas deze aan met je eigen tekst en/of logo of maak helemaal je eigen wikkel! Deze repen van 47 gram hebben we in de favoriete smaken; melk, puur en melk karamel zeezout. Deze repen zijn uiteraard van eerlijke chocolade en heeeel erg lekker.

  Meer info
  € 2,95 per stuk

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2