Dag van de leraar

De dag van de leraar; elk jaar op 5 oktober zetten we even de leraren en leraressen in het zonnetje. Voor de grote rol die zij hebben in het bijbrengen van kennis aan de nieuwe generatie is er een speciale dag van de leraar in het leven geroepen. 

Deze dag mag dan uiteraard niet voorbij gaan zonder een passend presentje. In deze categorie vind je diverse items die zeker gewaardeerd zullen worden. Voor elk budget hebben wij een passend geschenk in kleine en grote oplages. Maak je eigen ontwerp of pas een bestaand ontwerp aan. Levering kan eventueel op factuur. 

Dus ben je als school op zoek naar een passend cadeautje voor de leraar, bekijk dan ons assortiment met orginele bedankjes.

Maar je kunt deze items ook gebruiken voor dag van de leidster, elke derde donderdag in september. Een persoonlijk bedankje voor de leidsters maak je hier.

Wij kunnen het op 1 adres leveren of per stuk versturen op basis van een adressenbestand. 

Werkwijze per stuk naar een adressenbestand:
Je kunt de bestelling online plaatsen en kiezen voor: per stuk naar adressenbestand op ja zetten. Je rondt de bestelling af, je krijgt dan een orderbevestiging. Daarna kan je het adressenbestand veilig mailen naar avg-box@bedankjes.nl onder vermelding van het ordernummer. (vergeet het bestand niet uit de verzonden items te verwijderen, dan blijven we AVG proof). Nadat de adressen zijn verwerkt ontvang je een bevestiging hiervan en zullen deze permanent worden verwijderd.

Artikelen 1 tot 12 van 48 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 48 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4