Welkom terug

De coronaregels mogen worden versoepeld gelukkig!

We zijn blij dat je er weer bent of we zijn weer open. Laat jouw klanten, collega's of kinderen op school weten dat je blij bent dat ze er weer zijn. In deze categorie met kleinere attenties kan je een klein presentje met persoonlijke tekst bestellen om uit te delen aan jouw klanten om de waardering te laten zien dat ze weer komen.

Of de leerlingen laten weten dat ze weer welkom zijn kan met een persoonlijk bedankje.

Chocoladehartjes in rode folie, een blikje of doosje met geluksklaver om je geluk te delen. Bekijk deze categorie met "welkom terug" bedankjes.

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 2 Kanjers en eigen kopkaart

  Voor échte kanjers.. Dit product bevat alle ingredienten om de ontvanger te laten weten dat je ze een kanjer vind! Een pakje met 2 originele kanjer stroopwafels en een persoonlijke topkaart waar je jouw eigen tekst op kunt zetten.

  Meer info
  € 1,49 Stuk

 • Verfblikje met snoepjes en eigen ontwerp

  Dankzij jullie komen wij goed uit de verf! Bedank je personeel of klanten met een origineel bedankje
  Een super leuk verfblikje gevuld met overheerlijke snoepjes naar keuze.

  Meer info
  € 1,85 per stuk

 • Chocoladehartjes in rode folie (kilo)

  Smakelijke chocolaatjes in de vorm van een hart! Deze chocoladehartjes zijn ca 3 cm en in de smaak melk. Gemaakt met Fairtrade Cacao. Leuk om je klanten mee te bedanken.

  Meer info
  € 14,95 per kilo

 • Melk chocoladereep met eigen wikkel

  Chocolade in eigen jasje, een geweldige REEPutatie. Deze chocoladereep bevat een geheel eigen wikkel die je zelf kunt ontwerpen. Lekker voor bij de koffie maar ook bijzonder geschikt als heerlijk bedankje!.  Een (korte) persoonlijke tekst, een afbeelding, namen, data - het is allemaal mogelijk. 

  Deze repen zijn verkrijgbaar in de smaak melk , een heerlijk bedankje die zeker zal worden gewaardeerd

  Meer info
  € 2,25 per stuk

 • Tony's Chocolonely 50 grams reep met eigen wikkel

  Wat extra energie is er nodig in deze tijd! Een kleine energieboost nu mensen weer langs mogen komen. De originele Tony's Chocolonely chocoladereep met jouw eigen bedrukking op het wikkel, compleet geplakt geleverd. Kies een van standaard ontwerpen en pas deze aan met je eigen tekst en/of logo of maak helemaal je eigen wikkel! Deze repen van 47 gram hebben we in de favoriete smaken; melk, puur en melk karamel zeezout. Deze repen zijn uiteraard van eerlijke chocolade en heeeel erg lekker.

  Meer info
  € 2,95 per stuk

 • Blister met 2 chocolade harten en eigen ontwerp

  Lekkere chocolaatjes in de vorm van een hartje verpakt in een plastic blisterdoosje met een persoonlijke sticker. Leuk om aan klanten mee te geven als blijk van waardering.
  De melkchocoladehartjes zijn verpakt in rode folie en ca 3 cm. Het blisterdoosje is ca 7,5 x 4,5cm 

  Meer info
  € 0,99 per stuk

 • Tikkels voor echte bikkels!

  Tikkels voor echte bikkels! een lekker zakje met tikkels en een Persoonlijke topkaart!
  Kies 1 van onze voorbeelden of ontwerp zelf je kaart!

  Meer info
  € 1,49 per stuk

 • Tic Tac met eigen ontwerp

  Een fris weggevertje om jullie waardering naar de klanten te laten zien... een doosje originele Tic Tac mintjes met een persoonlijk etiket dat je zelf kunt ontwerpen. Al vanaf 24 stuks verkrijgbaar en snel geleverd.

  Meer info
  € 1,40 per stuk

 • Snoepblikje met logo

  Blij dat je klanten je nog steeds suporten na deze moeilijke tijden? Geef ze een fris weggevertje!

  Leuke aluminium snoepblikjes gevuld met mini mintjes. De blikjes worden voorzien van een persoonlijke etiket met eigen tekst en of logo die je zelf kunt ontwerpen. 

  Meer info
  € 1,35 per stuk

 • Kubus doosje met eigen sticker

  Persoonlijk vierkant kubusdoosje. Kies jullie eigen vulling, er zijn diverse snoepsoorten verkrijgbaar. Het doosje is voorzien van een etiket dat je zelf kunt ontwerpen in onze tool. Een leuk en originele give away voor je klanten.

  Afmeting doosje: 5 x 5 x 5cm

  Meer info
  € 1,35 per stuk

 • Roll-up kauwgom met eigen sticker

  Mogen de kinderen eindelijk weer op school komen? Heet ze welkom met deze Persoonlijke kauwgom rol met je eigen ontwerp sticker! Om van deze kauwgom nu een echt gepersonaliseerd bedankje te maken ontwerp je met onze online ontwerptool heel eenvoudig een persoonlijke sticker.

  Meer info
  € 1,25 per stuk

 • Jij bent mijn highlight!

  Jij bent onze highlight ! Wij voorzien de marker met een persoonlijk etiket die je zelf kunt opmaken met een logo, tekst en of foto. Een bedankje wat veel gebruikt zal worden! Een leuke persoonlijke markeerstift met 5 verschillende, fluoriserende kleuren

  Meer info
  € 1,95 per stuk

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2