Welkom terug

De coronaregels mogen worden versoepeld gelukkig!

We zijn blij dat je er weer bent of we zijn weer open. Laat jouw klanten, collega's of kinderen op school weten dat je blij bent dat ze er weer zijn. In deze categorie met kleinere attenties kan je een klein presentje met persoonlijke tekst bestellen om uit te delen aan jouw klanten om de waardering te laten zien dat ze weer komen.

Of de leerlingen laten weten dat ze weer welkom zijn kan met een persoonlijk bedankje.

Chocoladehartjes in rode folie, een blikje of doosje met geluksklaver om je geluk te delen. Bekijk deze categorie met "welkom terug" bedankjes.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

 • Metalen pennen met eigen tekst

  Een mooie metalen pen met lasergravering. Jouw eigen tekst of logo op een pen, zonder dat je er gelijk honderd hoeft te bestellen of met instelkosten te maken krijgt. Wij leveren ze al vanaf 10 stuks met eigen gravering.Leuk als kleine attentie voor klanten of leerlingen om te laten weten dat ze weer welkom zijn.

  Meer info
  € 2,25 per stuk

 • Potje lippenbalsem

  Dit leuke potje met lippenbalsem is een leuk en bruikbaar bedankje voor je leerlingen of klanten! die voorzien word van een eigen sticker op het deksel. Ontwerp zelf jouw eigen etiket via onze online ontwerptool. 

  Meer info
  € 1,45 per stuk

 • Potje Nutella met eigen sticker

  Dit heerlijke potje Nutella is een leuk en bruikbaar bedankje voor je klanten of leerlingen! Het potje wordt voorzien word van een eigen sticker op de voorkant. Ontwerp zelf jouw eigen etiket via onze online ontwerptool. 

  Meer info
  € 1,95 per stuk

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst