Bedankjes voor collega’s

Unieke en persoonlijke bedankjes voor collega’s

Je staat er niet altijd bij stil, maar het zijn je collega’s die je werk nog leuker maken. De komiek die je aan het lachen maakt met zijn grappen, de collega die altijd voor de koffie op ieder bureau zorgt of de gangmaker tijdens de meetings. Je spendeert vele uren per week met je collega’s, zowel in de werksfeer als op persoonlijk vlak heb je veel aan elkaar. Met onze leuke bedankjes, laat je een collega zien dat je hem of haar waardeert. Goed om te weten: alle bedankjes in de shop kun je geheel naar wens personaliseren met een persoonlijke boodschap.

Artikelen 1 tot 12 van 47 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 47 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Persoonlijk bedankje bij afscheid collega

Gaat een collega het team verlaten voor een nieuwe uitdaging? Geef dan een origineel afscheidscadeau mee wanneer ze vertrekken. Met een leuk aandenken zal deze binnenkort oud-collega jullie nooit meer vergeten! Maak het bedankje extra persoonlijk door een leuke boodschap toe te voegen op het afscheidscadeau. Je kunt een foto toevoegen of tekst graveren.

Bedankje collega’s bij vertrekken

Ga jij zelf het team verlaten? Ook al begin jij binnenkort aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving, je collega’s blijven zonder jou achter. Verras je collega’s met afscheidscadeautjes om hen te bedanken voor de fijne samenwerking. Een mooi gebaar als teken van waardering voor heel je team.

Kleine bedankjes voor collega’s

Het is het gebaar wat telt, een cadeau hoeft helemaal niet groot te zijn. Iedereen is blij met een klein maar persoonlijk presentje. Denk aan iets lekkers om te snoepen voor iedere collega of een fotoblik met de teamfoto voor in de kast op kantoor. Bijna ieder bedankje voor collega’s kun je personaliseren en een eigen touch meegeven. Leuk om te geven en om te krijgen!

Bedankcadeautjes pensioen

Na een succesvolle carrière is er na zoveel jaar een einde gekomen aan de loopbaan van je favoriete collega. Dan wil je hem of haar natuurlijk wel groots bedanken voor de inzet al die jaren, de leuke onderonsjes en de samenwerking. Zorg voor een persoonlijk afscheidscadeau wanneer de collega de weide wereld weer intrekt of gewoon lekker van de rust gaat genieten. Een fotocadeau is een mooi aandenken aan zijn ‘oude’ organisatie en team voor de collega die met pensioen gaat.

Zomaar een bedankje voor collega’s

Je kiest je collega’s niet uit maar er is altijd wel die ene persoon of groepje op kantoor waar je heel goed mee kan opschieten. Ondanks dat jullie elkaar alleen op het werk zien, is er toch een goede onderlinge band. Jullie doen altijd wat extra’s voor elkaar en hier mag je best wel eens bij stil staan. Geef een bedankje cadeau voor alle kopjes koffie, de peptalks, hulp bij die ene klus en het luisteren.

Daarom bestellen bij Bedankjes.nl

● Snelle levering en scherpe prijzen door productie in eigen huis
● Persoonlijke service, direct één van onze collega's aan de telefoon
● Unieke ontwerptool voor originele en persoonlijke bedankjes
● 99,6% tevreden klanten