Bestellen & levertijd op bedankjes.nl

Wanneer bestellen?
Wat betreft het bestelmoment, een algemeen advies om je bedankjes te bestellen op het moment dat je weet wat je wilt en hoeveel je wilt bestellen. Is de datum van trouwen/geboorte/jubilea nog een paar maanden weg? Wacht niet te lang, bestel alvast.
Je kunt ook dit maar beter geregeld hebben tenslotte.

Wij nemen jullie bestelling dan op onze productieplanning en kunnen jullie opdracht in voorbereiding nemen. Op het bestelformulier kun je aangeven in welke week je je bestelling wenst te ontvangen. Uiteraard zorgen we in het geval van snoepgoed altijd voor verse producten, ook al bestel je een jaar van te voren!

Gewenste leverweek

De verzending doen wij in principe in de week van de gewenste leverdatum, levering op de gekozen dag zelf is niet altijd haalbaar. Mocht de gewenste leverweek niet haalbaar zijn, dan laten wij dit even weten. Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je hierover via email een bericht met een track trace code.

Verzendkosten
Voor alle orders met een orderbedrag boven €150,- worden geen verzendkosten gerekend. Voor alle overige orders rekenen wij wel verzendkosten. Binnen Nederland zijn de verzendkosten € 4.95, voor Belgie zijn de verzendkosten € 7.95. Dit geldt voor particuliere orders. Voor grote zakelijke orders kan het zijn dat er verzendkosten worden verrekend op het moment dat het meerdere pakketten zijn of op een pallet verstuurd moet worden. Kosten voor een pallet zending in NL zijn: € 49,95. Neem bij vragen hierover vooraf altijd even contact op of vraag een offerte via zakelijk@bedankjes.nl

De standaard levertijd voor de meeste gepersonaliseerde producten is 3-5 dagen.

Spoedleveringen
Voor levering van gepersonaliseerde bedankjes binnen 3 werkdagen rekenen wij een spoedtoeslag van 15,00 euro. Overigens geldt dit niet voor niet gepersonaliseerde items zoals bellenblaasjes of doe het zelf artikelen. Ook voor geboortebestellingen rekenen wij geen spoedkosten.
Zeker in de drukke maanden zoals april, mei, juni, september werken wij volgens een productieplanning.

Mochten we onverhoopt niet binnen de gestelde termijn kunnen leveren ontvang je binnen een werkdag na het plaatsen van je bestelling hierover bericht.
Bel of mail als je twijfelt. 078 204 90 50 - info@bedankjes.nl 

Geboorte bestellingen met voorrang
Bij geboorte wil je de producten vaak snel in huis hebben
Weet je welke producten het gaan worden, plaats alvast je bestelling. Op het moment na de bevalling geef je de naam en datum door. Zo kunnen wij jullie bestelling vast inplannen en met voorrang behandelen op het moment dat de exacte geboortedatum en naam van het kindje bekend is.

Afleveropties Nederland
Je bestelling wordt van dinsdag tot en met zaterdag op het door jou aangegeven adres aangeboden. Op het moment dat je niet thuis bent en het pakket niet door de brievenbus kan worden afgeleverd, bieden wij het pakket aan bij de buren. Je ontvangt dan een kaartje in de brievenbus met daarop het adres waar jouw pakket is afgeleverd.
Mochten de buren op dat moment ook niet thuis zijn, dan kun je gebruik maken van de bezorgcode die is vermeld op het kaartje. Op de website dhlparcel.nl kun je bij Bezorger gemist met de unieke bezorgcode aangeven waar en wanneer je het pakket opnieuw wilt laten bezorgen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Na vier afleverpogingen wordt het pakket retour gestuurd naar ons. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen om je zending af te halen bij een DHL Parcelshop, ook dit geef je heel gemakkelijk aan via dhlparcel.nl in combinatie met de unieke bezorgcode. In het weekend en op feestdagen verzenden wij geen bestellingen, je bestelling wordt dan de eerstvolgende werkdag verwerkt.
Als een pakket groter is dan 80 x 50 cm (lengte x breedte/hoogte), 150 liter of zwaarder dan 20 kg, kun je niet kiezen voor een bepaald tijdvak, avondlevering of bezorging aan een DHL Parcelshop. DHL Parcel zal dan twee bezorgpogingen doen.

Levering naar België en Luxemburg
Voor leveringen naar België en Luxemburg gelden andere voorwaarden. Zo wordt jouw pakket één keer thuis aangeboden door DHL Parcel van maandag tot en met vrijdag. We bezorgen in Vlaanderen en Brussel ook op zaterdag. Als je niet thuis bent wordt je pakket bij de buren aangeboden en als die ook niet thuis zijn, brengen we het pakket de volgende ochtend naar een aangesloten servicepunt bij jou in de buurt. Er wordt altijd gevraagd om een handtekening voor ontvangst.