Over ons

Wat doen wij?

Bedankjes.nl is onderdeel van Gifts to Connect. Via bedankjes.nl verzinnen, creëren en verpakken we persoonlijke bedankjes, geschenken en weggevertjes voor speciale gelegendheden.

Sinds 1997 zijn we zowel op de particuliere als de zakelijke markt actief en sindsdien uitgegroeid tot marktleider op het gebied van bedankjes.

Of je nu een bedankje nodig hebt voor een bruilofthuwelijkjubileumgeboorte en of het bedankje nu voor je beste vriend, je moeder, grootmoeder, docent of werkgever is: met onze online ontwerptool ontwerp je heel eenvoudig hét perfecte, gepersonaliseerde bedankje.

 
Bedankjes.nl - het kantoor

Wij zijn een platte, creatieve organisatie die bij voorkeur niet voor de platgetreden paden kiest, maar liever haar eigen weg markeert. Bovendien: op je eigen pad wordt je minder snel ingehaald. Doordat we een platte organisatie zijn en alles in eigen huis doen kunnen we snel schakelen.

Meer weten?
We hebben een nieuwsbrief.  Dan houden wij je om de twee week op de hoogte van de laatste kortingen, producten en nieuwtjes!

Werken bij bedankjes.nl?

Grote kans dat we je op deze website niet alleen enthousiast hebben gemaakt over onze producten, maar ook over wat we doen en hoe we het doen.

Voor studenten die meer willen hebben we regelmatig stageplekken. Doe je een studie op het gebied van grafische vormgeving, social media, administratie of logistiek en ben je op zoek naar een veelzijdige stage? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken via stage@bedankjes.nl

Contact

Voor al je vragen en opmerkingen staat de klantenservice voor je klaar:  Telefoon 078 204 90 50 of neem een kijkje op onze contact pagina.