Over ons

Wie zijn wij?

Bedankjes.nl is onderdeel van Gifts to Connect. Via bedankjes.nl verzinnen, creëren en verpakken we persoonlijke bedankjes, geschenken en weggevertjes voor speciale gelegenheden.

Sinds 1997 zijn we zowel op de particuliere als de zakelijke markt actief en sindsdien uitgegroeid tot marktleider op het gebied van bedankjes.

Of je nu een bedankje nodig hebt voor een bruilofthuwelijkjubileumgeboorte of zakelijke bedankjes voor medewerkers of klanten: met onze online ontwerptool ontwerp je heel eenvoudig hét perfecte, gepersonaliseerde bedankje.

 

Wij zijn een creatieve bedrijf met zeven medewerkers. Persoonlijk en klantgericht, dat zijn onze kernwaarden. Wij versturen bedankjes zoals we het zelf ook zouden willen ontvangen. Doordat wij alles in eigen huis doen kunnen we snel schakelen. Dus snel nog wat bedankjes nodig? geen probleem. Soms heb je het gewoon snel nodig en dan regelen we het ook direct.

Werken bij bedankjes.nl?

Grote kans dat we je op deze website niet alleen enthousiast hebben gemaakt over onze producten, maar ook over wat we doen en hoe we het doen.

Voor studenten die meer willen hebben we regelmatig stageplekken. Doe je een studie op het gebied van grafische vormgeving, social media, administratie of logistiek en ben je op zoek naar een veelzijdige stage? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken via reinier@bedankjes.nl

Contact

Voor al je vragen en opmerkingen staat de klantenservice voor je klaar. Persoonlijk contact via telefoon: 078 204 90 50 of neem een kijkje op onze contact pagina.