zakelijk

zakelijk

Zakelijke bedankjes voor elke gelegenheid

Iedereen wordt blij van een bedankje. Ook collega’s, personeel, zakenrelaties, klanten én vrijwilligers. Laat hen met een persoonlijk bedankje zien dat je ze waardeert of breek het ijs tijdens een zakelijke bijeenkomst. Met onze zakelijke bedankjes breng je altijd een leuke reactie teweeg, voor wie en voor welke gelegenheid het ook is. Goed om te weten: alle bedankjes in de shop zijn te personaliseren met een bedrijfslogo of persoonlijke boodschap.

Door de productie in eigen huis kunnen we snel leveren tegen scherpe prijzen. Vragen of eerste een offerte? Bel of mail gerust 078 204 90 50

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een bedankje voor je collega

Collega’s, ze voelen haast als vrienden. Het afscheid op het werk valt dan ook zwaar. Laat je collega die een andere baan heeft gevonden, met pensioen gaat of een rondreis gaat maken nogmaals weten dat je hem of haar waardeert. Selecteer een van onze originele bedankjes, kies een ontwerp en schrijf een leuke boodschap om je collega goed te bedanken voor de fijne samenwerking. Ben jij degene die afscheid neemt? Verras je collega’s met kleine afscheidscadeautjes. 

Een bedankje voor je personeel

Wil je één personeelslid in het bijzonder bedanken of het hele team voor het fantastische werk dat is geleverd? Ook dan kan je bij ons terecht. De zakelijke bedankjes zijn eenvoudig zowel afzonderlijk als in kleine en grote oplages te bestellen. Kortom: personeel in het zonnetje zetten is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Een geschenk voor je zakenrelatie

Wie geeft er tegenwoordig nog geen geschenk aan zakenrelaties? Naast een kerst- en eindejaarsgeschenk zijn er meer mogelijkheden. Het begin van de zomervakantie bijvoorbeeld is een goed moment om met een geschenkje jouw zakenrelaties een fijne vakantie te wensen. Natuurlijk kun je ook zomaar, zonder speciale gelegenheid, jouw waardering laten blijken. 

Verras je klant met een zakelijk bedankje

Bedank ook je klant eens! Voor de eerste aankoop in je shop, het feit dat iemand al jarenlang trouwe klant is of gewoon om te verrassen. Een bedankje maakt de dag van je klant toch nét dat beetje leuker. Wij weten uit eigen ervaring dat dit hele leuke reacties en loyaliteit teweeg brengt. 

Een bedankje voor vrijwilligers

Vergeet ook vrijwilligers niet te bedanken voor hun inzet. Zij maken immers een groot verschil binnen je organisatie, stichting of vereniging. Geef een bedankje op de Dag van de Vrijwilliger of organiseer een speciale vrijwilligersavond. Welk moment je ook aangrijpt, zet je vrijwilliger met regelmaat in het zonnetje met een van onze bedankjes. 

Daarom bestellen bij Bedankjes.nl

  • Snelle levering en scherpe prijzen door productie in eigen huis
  • Persoonlijke service, direct één van onze collega's aan de telefoon 
  • Unieke ontwerptool voor originele en persoonlijke bedankjes 
  • 99,6% tevreden klanten